FOTBAL  »  NATIONALA  »  FINLANDA - ROMÂNIA

FOTO Nicușor Bancu, eroare imensă în Finlanda - România! Iată cum am primit gol în minutul 12

Finlanda - România | Nicușor Bancu e coautor la golul reușit de Teemu Pukki în minutul 12. +10   FOTO
Finlanda - România | Nicușor Bancu e coautor la golul reușit de Teemu Pukki în minutul 12.

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 septembrie 2022 22:16 / Actualizat vineri, 23 septembrie 2022 23:00

Finlanda - România | Nicușor Bancu e coautor la golul reușit de Teemu Pukki în minutul 12.

  • Corespondenții GSP Marius Mărgărit și Raed Krishan sunt în Finlanda și transmit cele mai noi informații despre națională
  • Următorul meci al naționalei este România - Bosnia și Herțegovina, programat luni, 26 septembrie, de la 21:45

Bancu, eroare imensă în Finlanda - România!

Pe un atac pozițional al Finlandei, gazdele au lansat o minge în spatele lui Marius Marin. Kamara, cel vizat de pasă, a continuat greșit, a trimis la Bancu, dar fundașul stânga al CS Universității Craiova a comis-o. 

Bancu a respins din prima, eronat, la Valakari, care l-a angajat pe Pukki. Din „căciula” careului mare, atacantul lui Norwich l-a executat pe Ionuț Radu cu un trasor apăsat, la colțul lung.

Bancu a bâlbâit o minge și în minutul 25, când i-a căzut mingea pe cap și i-a „pasat” involuntar aceluiași Pukki, care de această dată n-a mai cadrat finalizarea.

Este al 5-lea meci din 7 cu Edi Iordănescu pe bancă în care adversarii „tricolorilor” deschid scorul, după Grecia (Bouchalakis '39 / 0-1), Muntenegru (Mugoša '66 / 0-2), Bosnia (Prevljak '68 / 0-1) și iar Muntenegru (Mugoša '42 / 0-3).

Filmul fazei din care Finlanda a deschis scorul contra României:

+6 FOTO

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Vocile Gazetei » Finlanda - România, comentat live pe GSP de Ovidiu Ioanițoaia, Dan Udrea și Remus Răureanu

Pierdere importantă pentru naționala U21, Rădoi tremură și el! Jovan Markovic s-a „rupt” în amicalul României U21 cu Spania U21

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
parpalache
parpalache  •  24 Septembrie 2022, 13:23

Penibil unul din comentatorii transmisiei meciului de pe Antena1!O ținea pe a lui ca Nedelcearu ar fi fost cel care„a comis-o”la golul finlandezilor!Dar mie nu mi-a placut nici portarul Ionuț Radu!

DoarUTAconteaza
DoarUTAconteaza  •  24 Septembrie 2022, 13:17

Este a nu stiu cita oara cind Bancu ne arata ca nu este aparator ( mai degraba un mijlocas...coborit,.. de nevoie, ca fundas) Si la Craiova si la Nationale a produs o multime de gafe, multe...decisive. E nevoie, pentru o aparare 1-4-2-3-1...sa aiba un fundas de margine " de meserie" , apoi, acesta... sa mai si stie urca si sa centreze. Bancu...nu stie sa faca faza defensiva..." meseria" lui. Deci....altul, pe postul ala.

doritor
doritor  •  24 Septembrie 2022, 11:01

Lantul e mai lung la golul lor. Pe partea dreapta a RO sunt depasiti usor 2 jucatori romani de unul finlandez ,alt finlandez e in careul nostru si Nedelcearu da pe langa minge . Surprins Bancu(nu e scuza, viteza de reactie a romanului e jos de tot) degajeaza anemic la adversar. De acolo pana la gol se mai schimba o pasa,legera intre finlandezi ,nimeni nu se arunca la blocarea sutului si chiar portarul putea face mai mult. Dar dee Bancu e criticatul de serviciu al marilor specialisti de la DIGI-GSP.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close