FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U-21

Nu am bătut-o nici pe Irlanda la tineret » Şansele sînt compromise pentru trupa lui Bogdan Stelea

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 octombrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 12 octombrie 2013 11:01

După 2-2 în Feroe şi 2-3 în Muntenegru, România U21 a remizat ieri, la Piatra-Neamţ, 0-0, cu Irlanda în preliminariile CE 2015.

România a avut ocaziile mai importante, cu lovitura de cap a lui Mihai Roman trecută puţin pe lîngă din prima repriză. În partea a doua Martin şi Creţu au avut cele mai mari şanse de gol, şuturile celor doi fiind salvate de goalkeeperul irlandez.

Şi oaspeţii au avut o ocazie mare de a pleca cu toate cele trei puncte după ce Sean Murray s-a jucat cu apărarea noastră, a driblat 4 jucători, dar nu a reuşit să marcheze din apropiere.

6 şuturi pe poartă au avut "tricolorii", în timp ce adversarii au avut doar două.

Echipele de start:

România: Brănescu - Nica, Creţu, Avrămia, Popescu - Benzar, Cîrstocea - Bumba, Roman, Filip - Ciolacu

Irlanda: McCarey - O'Connor, Williams, Duffy, McGinty - Doherty, Reilly - Smith, Murray, Forde - O'Brien

Se califică la turneul final cîştigătoarele grupelor şi cele mai bune 4 locuri secunde din cele 10 grupe, astfel că şansele noastre de a merge mai departe sînt ca şi compromise.

Clasament după trei runde:
1. Germania 9p
2. Muntenegru 6p
3. Irlanda 4p
4. România 2p
5. Feroe 1 p (4 meciuri)

Pentru echipa lui Stelea următoarea partidă e marţi, deplasare în Irlanda.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
loko1
loko1  •  13 Octombrie 2013, 20:14

Bogdan Stelea ?Pai la Astra ce a facut ?Ce viitorul fotbalului romanesc trebuia lasat pe mana unui astfel de a rebut ? Cine dracu l-a propus,dar voi ziaristii ce rost mai aveti,voi nu stiti cat de nepricept e ca antrnor.

robotzel
robotzel  •  12 Octombrie 2013, 15:02
Postat de whiteredarad pe 12 Octombrie 2013, 14:01

Antrenori pampalai,validati doar ca au fost fotabalisti,care-l suspenda pe Iancu,nu-l iau pe Stancu,care fac echipa citind ziarele. La Stelea,Iovan sau altii reflexele au fost mai bune ca logica,dar ca sa fii antrenor e nevoie de scoala La rezultatele astea ,nenorocitii astia ar trebui sa se arunce in Dambovita. mare rusine !

lasa ca jucatorii pot fi suspuntati doar pe declaratiile lui constantinovici, iar toti de pe aici sunt de acord ca pentru o iesire de 2-3 minute un jucator nu mai are ce cauta la nationala. tot aceiasi oameni care doresc suspendarea pentru 2-3 minute sunt aceia care il cheama pe mutu la nationala dupa ce s-a drogat. este mai putin grav drogarea decat 2-3 minute de iesire din hotel. ne meritam soarta. nu cred ca messi ar fi fost suspendat de federatia argentiniana daca lipsea 2-3 minute in noapte. dar asta este ...

whiteredarad
whiteredarad  •  12 Octombrie 2013, 14:01

Antrenori pampalai,validati doar ca au fost fotabalisti,care-l suspenda pe Iancu,nu-l iau pe Stancu,care fac echipa citind ziarele. La Stelea,Iovan sau altii reflexele au fost mai bune ca logica,dar ca sa fii antrenor e nevoie de scoala La rezultatele astea ,nenorocitii astia ar trebui sa se arunce in Dambovita. mare rusine !

Vezi toate comentariile (15)
Comentează