FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Nu e deloc liniște în jurul naționalei: "El e sifonul lui Burleanu, va rămâne în staff-ul lui Daum"

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 iulie 2016 21:05

Pompiliu Popescu, fostul medic al echipei naționale, a lansat un nou atac la adresa lui Răzvan Burleanu în care l-a implicat și pe secundul Ionuț Badea.

Daniel Isăilă, celălalt secund al naționalei, a decis să nu mai continue alături de actualul staff al lui Christoph Daum.

"Am avut vineri dimineaţă o discuţie cu Dan (n.r. Daniel Isăilă). El pleca din Braşov către Bucureşti. Mi-a cerut un sfat în legătură cu propunerea venită de la Burleanu, iar eu i-am spus de la început că i se pregăteşte o diversiune după cum mi-a povestit că a decurs discuţia sa cu Burleanu. La acest capitol preşedintele FRF este specialistul numărul unu", și-a început Pompiliu Popescu atacul, conform fanatik.

"După ce l-am întrebat pe Dan de două ori dacă Burleanu i-a spus că i-a zis lui Daum că-l vrea în staff-ul lui obligatoriu pe Isăilă, iar el mi-a spus că nu i s-a comunicat această frază, atunci i-am transmis că e clar că Burleanu vrea să scape de el. Şi o să vedeţi că o să scape şi de Dumitru Moraru, dar şi de acel doctor Dan Oproiu. De ţinut o să-l ţină în staff-ul lui Daum doar pe Badea că au nevoie de un sifonaş pe acolo.

Badea este cel care îi alimentează pe Burleanu şi Bodescu cu tot felul de informaţii despre jucători. Aşa s-a întâmplat şi la EURO. Cei doi ştiau tot ce se întâmplă în cadrul lotului. Pe Puiu Iordănescu o să-l ţină în FRF doar din obligaţii. Are nişte obligaţii politice, iar lumea fotbalului ştie la ce mă refer", a încheiat Pompiliu Popescu.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
145748569108877
Irimia Paul  •  11 Iulie 2016, 12:59

Nesimtit cu diploma . Ti -a albit parul d-an *** N-ai pic de demnitate , asta dovedeste ca burleanu a facut bine .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mplttev
mplttev  •  10 Iulie 2016, 12:40

Cu un doctor în lot având astfel de caracter e greu de susținut naționala. N-a știut lumea cine ești Pompilică. Altfel ți-ar fi dat papucii toții selecționerii României cu care ai lucrat.

mplttev
mplttev  •  10 Iulie 2016, 12:36
Postat de khal_37 pe 10 Iulie 2016, 00:25

Chiar crezi ce spui? Daum asta este la fel ca si grecu de la cca...o marioneta pe bani multi.

De ce? Că i-a luat lui becali jucăriile?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează