FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA TINERET

Ochiroşii: "Trebuie să muncim mult pentru calificare"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 iulie 2008 00:00

Tînărul mijlocaş stînga al Stelei, Răzvan Ochiroşii, a fost foarte mulţumit de prestaţia sa din amicalul de tineret pe care România l-a disputat aseară în compania Italiei, scor 1-1:

"Egalul cu Italia reprezinta un rezultat bun pentru nationala de tineret a Romaniei. A fost un test destul de greu, pe care l-am trecut, din fericire, cu brio. Pasa de gol pe care i-am dat-o lui Bogdan Stancu nu reprezinta ceva deosebit pentru mine, deoarece am intrat pe teren si mi-am facut datoria, la fel ca si el. Trebuie sa muncim foarte mult si sa ne calificam la turneul final", a spus Ochiroşii pentru site-ul oficial al Stelei.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
 •  23 Iulie 2008, 18:10

Sandule, da-ti demisia daca nu esti in stare sa asiguri acelasi echipament pentru nationalele de juniori si tineret ca cel al echipei mari. Se vede cata atentie acorda federatia tinerilor jucatori.

 •  23 Iulie 2008, 15:43

Bravo Razvane, pe zi ce trece joci si vorbest ca n jucator mare. Felicitari pentru aseara.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează