FOTBAL  »  NATIONALA  »  RĂZVAN ŞI-A DAT DEMISIA, NAŢIONALA CAUTĂ SELECŢIONE!

Oracolul Dumitru Dragomir: "Oli vine la naţională. Rapidul ia titlul sezonul viitor"

Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 iunie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 04 iunie 2011 14:06

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat că cea mai potrivită soluţie pentru echipa naţională este Cosmin Olăroiu. El este cel care, aseară, imediat după meicul cu Bosnia, a susţinut cu fermitate faptul că Răzvan va pleca de la echipa naţională, ceea ce astăzi s-a şi întîmplat.

"Cred că vine Oli la naţională. Oricum, numai preşedintele Federaţiei ştie sigur cine va fi antrenor, asta e sarcina lui", a spus Dragomir la Fanatik Show, pe DigiSport.

Şeful LPF a declarat că aducerea lui Răzvan Lucescu la Rapid garantează succesul pentru echipa lui George Copos şi spune că giuleştenii vor lua titlul în sezonul viitor.

"Noi de la Copos avem ce învăţa! Cu bani puţini face echipă adevărată. E o mare lovitură faptul că l-a luat pe Răzvan. Prin transferurile pe care le-a făcut, vă spun eu că Rapid va fi campioană. Spre deosebire de alţii, nu a luat nimic de la retrogradare. A luat jucători cu acelaşi profil, tehnici şi rapizi.

Nu numai că Rapidul va fi cea mai bună echipă din România, dar simt că ne vom mîndri cu ei şi în Europa. Vor face o figură frumoasă", a spus Dragomir.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (35)
rapid4life1923
rapid4life1923  •  06 Iunie 2011, 14:20

hai sa fim realisti:chiar daca au venit niste jucatori cat de cat buni,lucescu jr antrenor,asta nu ne garanteaza primul loc la anul...cu sigranta ne-am intarit,doar atat...

raduku009
raduku009  •  05 Iunie 2011, 16:58
Postat de vladutz13 pe 04 Iunie 2011, 15:06

Pana una alta Rapidul tot nu are atacanti, au avut doar 2 anul asta, pe Cassio vor sa-l vanda, au adus pe Surdu, mai au pe Sburlea... si Herea saracul fortat in fata. Suna asta a atac de campioana???

ti se pare ca s-a terminat campania de achizitii ?? are timp Razvan ;) o sa vedeti

rickydutza
rickydutza  •  05 Iunie 2011, 14:16

deci pariati pe Rapid ca ia campionatul,cum au pariat altii pe otelul.daca a zis mitica inseamna ca a fost trasa la sorti campioana de anul viitor.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează
Close