FOTBAL  »  NATIONALA  »  NAȚIONALĂ

Panduru, declarație savuroasă despre Iordănescu: "Auzi-l și pe nea Puiu ce îi trece prin cap!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 ianuarie 2016 12:29

Basarab Panduru ne-a obișnuit cu declarațiile amuzante, dar totodată interesante pe care le oferă despre subiectele importante din sport.

Așa s-a întîmplat și acum cînd și-a spus părerea despre scandalul dintre Steaua și echipa națională în care au fost implicați șase steliști.

"Tu ceri suspendare drastică pentru Steaua, dar pentru ce? Pentru niște jucători pe care nu i-ai mai luat? Nu i-ai mai luat pentru că nu i-ai luat cum ai vrut tu.

Ați văzut înțelegerea aia? Hai să facem noi o înțelegere. Ați văzut ce spuneau cei de la Steaua?

Că a venit nea Puiu la noi și ne-a zis să facem o înțelegere, băi să nu ne știe nimeni! Facem noi o înțelegere! Auzi-l și pe nea Puiu ce îi trece prin cap!", a spus Panduru la Dolce.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
1676368532609980
Adrian Moldoveanu  •  27 Ianuarie 2016, 17:03

*** ! Bah sincer mare gradina Domnului in groapa.oare toti sunt asa? Cand vad ce e in groapa din Stefan cel Mare prind curaj. Se mai mira ca vin jucatorii dinamovisti la STEAUA! deja nu le mai stiu numarul.pai ,bah saracii vin ca s-au saturat de prostie.cand semneaza cu STEAUA toti spun am semnat cu cel mai profesionist club din Romania.vorba lui Rednic,fraierii in cantonament (dinamovistii) iar smecherii la Euro (stelistii).spor la.pregatierea pentru "sampion lig" :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

khal_37
khal_37  •  27 Ianuarie 2016, 15:37
Postat de Alexandru Cristea pe 27 Ianuarie 2016, 13:37

NU inteleg exact ce vreti sa ....d-le PANDURU!!??---steaua nu avea dreptul sa ciara nici o negociere, cum nici nea PUIU nu avea voiesa incerce vreo intelegere cu REGHE!!!--pai cine sunt ei ?? au mai multe drepturi ca ASTRA, / DINAMO/, PANDURII??? etc-----daca sunt CAMPIONII ROMANIEI , sa trimita , normal mai multi jucatori !!!---ce nu sunt si ei echipa de locul 6 !! si atunci nu lua nimeni atatia juc, de la ei !!!!---locul 1 aduce si avantaje --si dezavantaje ---ei vreau doar cum le convine???!!!---toti trebuie sa fie egali !!!-------iar frf sa nu mai faca astfel de turnee sau sa gaseasca o lege clara pe care sa o respecte toti ---cine nu o face ?? / direct depunctarea cu exact nr de juc pe care nu-i lasa --puncte -------ai 6j selectionati , si tu dai numai 3 / atunci depunctare cu 3 p --este f clar pt viitor !!!!

Greu cu scoala asta frate. Tot nu inteleg...este chiar o cerinta ca suporterii fcdb-isti sa fie semianalfabeti?????

1062432440466057
Cojocariu Iosif  •  27 Ianuarie 2016, 14:14

...Pandurule,***...:)))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează