FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Panduru face un anunț clar la TV: "90%, Dan Petrescu va fi noul selecționer al României"

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 septembrie 2017 18:04

Basarab Panduru, unul dintre foștii jucători din Generația de Aur, a anunțat astăzi că are informații conform cărora Dan Petrescu îl va înlocui pe Christoph Daum la cârma naționalei României.

"90%, Dan Petrescu va fi noul selecționer al României", a anunțat Basarab Panduru la TV Dolce Sport.

Neamțul Christoph Daum nu mai e dorit la naționala României după ce a ratat calificarea la Campionatul Mondial din Rusia de anul viitor.

Printre numele vehiculate pentru a-i lua locul germanului se mai află Walter Zenga și Cosmin Contra.

Dan Petrescu ar avea o clauză-surpriză în contractul cu CFR Cluj: poate pleca liber în orice moment, dacă are ofertă fermă de la echipa națională!

"A fost o condiție la care a ținut foarte mult în momentul în care a semnat cu CFR, iar clubul i-a acceptat solicitarea", spun surse GSP, care subliniază că FRF ar fi deschis o punte de comunicare cu Petrescu încă dinainte ca acesta să bată palma cu Clujul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (30)
114950779227548
Ştefan Petre  •  10 Septembrie 2017, 13:31

Cu Eric de Oliveira, chiar şi Daum putea defila în grupa asta. Eric e exact ce are nevoie naţionala: are tehnică, viteză şi precizie. Acum e destul de târziu, dar la talentul lui cred că ar merita şi el selecţia având în vedere ce jucători alege neamţul. Uite cam cum aş vedea eu un lot mult mai competitiv: Portari: Ciprian Tătăruşanu, Costel Pantilimon, Florin Niţă Fundaşi: Iasmin Latovlevici, Cristi Ganea, Mihai Bălaşa, Cristi Săpunaru, Vlad Chiricheş, Alin Toşca, Sergiu Hanca, Vali Costache, Cosmin Moţi, Romario Benzar Mijlocaşi defensivi: Mihai Pintilii, Lucian Filip, Ovidiu Popescu, Andrei Prepeliţă, Ovidiu Hoban, Ciprian Deac Mijlocaşi ofensivi: Eric de Oliveira, Alex Chipciu, Nicuşor Stanciu, Constantin Budescu, Adi Popa, Alex Băluţă, Nicuşor Bancu, Viorel Nicoară, William de Amorim Atacanţi: Denis Alibec, Claudiu Keşerü, Florin Andone, Bogdan Stancu, Attila Hadnagy, Lórand Fülöp, Raul Rusescu.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  10 Septembrie 2017, 00:26
Postat de haideusicfr pe 09 Septembrie 2017, 20:24

Pasnduru asta are serviciu? Cum zicem noi ,astia romanii.

Pai isi da si el cu parerea pe bani ca si unii de pe aici. Daca intelegi ce vreau sa zic. Doar ca el ii ia oficial, plateste si impozit pe cand tu, pardon, "altii" iau bani "la negru" pentru propaganda, pardon, comentariile de pe acest site.

deva1
deva1  •  09 Septembrie 2017, 23:58

Dan Petrescu merita sa fie noul selectioner!Succes Dane!Nu rata ocazie unica inviata ta sa ajuti Romania si pe romani care ti-au daruit fotbalul~arata ca esti cel mai bun din tara prin CFR Cluj asa cum ai fost prin Unirea Urziceni!si apoi lucrurile curag de la sine spre selectioner.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează