FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Papp şi Gardoş: potenţial pentru viitoarea campanie

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 februarie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 11 februarie 2011 09:28

Fundaşii centrali promovaţi de la "naţionala" de tineret mai au nevoie de experienţă pentru a deveni soluţii ferme pentru prima reprezentativă. Viitoarea campanie pentru Mondialul din 2014 ar putea aduce titularizarea măcar a unuia dintre ei. Rapoartele de la jocul cu Ucraina arată că vasluianul e omul care-şi asumă responsabilitatea paselor lungi, de lansare (2/3 utile, 0 la Gardoş), iar stelistul e mai decis în defensivă (15 intercepţii faţă de 7; 12 mingi pierdute faţă de 17).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
eheg
eheg  •  11 Februarie 2011, 10:11

Articolul asta este o ineptie,la fel ca si asa-zisa concluzie,pe care nici macar putzoiul de Razvan nu putea s-o traga.Ce "concluzie" dupa un singur joc?Inca mai vine,maretul ziarist "analist" cu cifre care sa-i intareasca analiza si concluzia... Atunci,reversul medaliei:1 articol,77 de cuvinte,408 semne (fara spatii),1 paragraf,citeva minciuni,restul prostii,o concluzie: ziarist pt viitor(conditia lui prezenta: netot).Trista presa,jalnici presari...

cornelflore
cornelflore  •  11 Februarie 2011, 09:45

CRED CA A FOST CEL MAI SLAB JUCATOR DE PE TEREN ,GARDOS OSINGURA PASA BUNA INREST ,TOATE DUIELURILE PIERDUTE CU ADVERSARI DE MANA DOUA ,UCRAINA ESTE TOTUSI O ECHIPA MAI SLABA DECAT ROMANIA ...CRED CA ROMAN,RAPA ,ROMAN SANT JUCATORII DE VIITOR ,CEL MAI BUN ESTE DEAC ,CRED CA JUCATORI TREBUIE SA I-A EXEMPLU CUM JOACA!!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează