FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Piţurcă nu îl acceptă pe Iordănescu » Sandu confirmă: "L-a sunat!"

Articol de GSP - Publicat joi, 09 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat joi, 09 ianuarie 2014 23:19

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat că directorul tehnic Anghel Iordănescu a încercat să îl contacteze pe Victor Piţurcă pentru a discuta cu el o ofertă de meciuri amicale, însă selecţionerul nu i-a răspuns la telefon.

"Acum zece zile, Gică Popescu m-a sunat şi-a zis că un agent ne propune pentru luna mai două jocuri în America de Sud. L-am informat pe Puiu Iordănescu şi l-am rugat să-l anunţe şi pe Victor Piţurcă.

Din păcate, acesta nu i-a răspuns lui Iordănescu. Deocamdată nu s-a semnat nimic, nu s-a perfectat nimic.

Este genul de acţiune la care trebuie verificate multe legate de calendarul competiţional, plus că trebuie vorbit cu jucătorii, deoarece este timpul lor de vacanţă.

Sper să nu se repete situaţia paradoxală din 2011, cînd la meciurile cu Paraguay şi Brazilia am avut fotbalişti care n-au vrut să meargă. Consider că fotbaliştii care refuză să ia parte la asemenea acţiuni nu mai au ce să caute vreodată la prima reprezentativă!

Nu se va lua însă o decizie fără punctul de vedere al lui Piţurcă. Iordănescu a luat legătura cu Florin Marin şi l-a rugat să-i transmită lui Piţi să-i răspundă la telefon, deoarece este nevoie ca ei să comunice.

Pînă pe 20-22 ianuarie trebuie să dăm un răspuns. Mi se pare anormal ca Piţurcă să nu-i răspundă lui Iordănescu, dar poate nu-i ştie numărul de telefon", a spus Mircea Sandu la Digi Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
c_o_r
c_o_r  •  10 Ianuarie 2014, 22:58

Dincolo de criteriile sportive (unde, e drept, Pițurcă ar trebui să aibă ultimul cuvânt atâta timp cât e antrenor), apar și criterii economice. Pot apare bani frumoși, care nu-s de prisos niciodată, iar multe echipe sudamericane au nevoie de amicale pentru a pregăti CM. Dacă federația spaniolă trimite echipa de gală, în mijlocul campionatului, să joace miuțe în Guinea Ecuatorială și Sudafrica și nimeni nu face fițe, hai că nu li se întâmplă nimic tricolorilor dacă mai joacă din când în când și nu doresc domniile sale.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  10 Ianuarie 2014, 09:17

Piti este antrenorul si punct ...Numai el raspunde de rezultate ...El face programul echipei ...acest turneu in America Latina este pagubos ...nu trebuie facut ...

rokko
rokko  •  10 Ianuarie 2014, 08:26

Normal pentru Piturca sa nu raspunda.Poate Iordanescu trebuia sa-l caute in biroul selectionerului.Statutul de angajat la FRF dobandit prin contract , prevede si ca piturca (intentionat am scris cu litera mica) sa mearga la munca.Sau nu ? Oare Sandu nu vede ca piturca nu-si gaseste nici biroul ?Pnetru ce oare i s-a oferit un asemenea contract mare ?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează