FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Pițurcă spune TOT! Motivele plecării de la Al Ittihad și națională + cum putea rămîne selecționer și ce salariu a cerut

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 septembrie 2015 20:23

Victor Pițurcă a vorbit despre plecările de la Al Ittihad și echipa națională, însă nu a uitat nici de relația cu Răzvan Burleanu. 

"La Al Ittihad cuiva nu i-a plăcut de mine. Acolo conduce fratele președintelui. Iar eu eram prieten doar cu președintele și cu finanțatorul. Nu s-a vrut cun club profesionist. Ne-am despărțit și asta a fost. Cu banii au fost probleme. Nu-mi primisem banii din salariu și nici clauza de reziliere. Am fost la TAS, mi-a fost dată doar o parte din bani. Nu au fost foarte mulți. Am fost cu un staff numeros și toți trebuiau plătiți. Pe tot parcursul perioadei am dat bani staffului, eu am rămas cel neplătit.

Cînd am fost să reziliez, nu știau pe cine vor să aducă. Probabil impresarul lui Boloni i-a contactat pe ei. Nu m-a deranjat faptul că a mers el acolo. Chiar îmi pare bine.

Nu îmi pare rău nici că am plecat la echipa națională. Acum spun asta, dar atunci mi-a părut rău. Lăsam o muncă în urmă", zis Pițurcă la Dolce.

...despre Burleanu: "El cînd a venit la FRF a venit cu o idee preconcepută. Nu mă cunoștea. Nu era normal ce mi se întîmpla. Eu am vrut să plec pînă la urmă. Nu înțeleg de ce Burleanu nu a răspuns corect presei și nu a spus exact de ce am plecat. Și el și-a dorit să plec, la început, apoi mie mi s-a ivit ocazia să plec și am vrut și eu. Dacă mi se mărea puțin contractul, poate rămîneam. Eu luam 40 și ceva de mii de euro pe lună, dacă îmi dădeau vreo 60.000 pe lună, cred că rămîneam. Nu era cine știe ce"

...despre Iordănescu: "M-a surprins numirea lui. Nu credeam că va accepta. El nu mai antrenase de 10 ani. Dacă a revenit în fotbal, înseamnă că și-a dorit lucrul ăsta"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
10207872733836724
Catalin Andrei  •  17 Septembrie 2015, 18:12

Nu stiu de ce comentati aiurea ca Burleanu e la fel ca Sandu ... Sunt convins ca nu stiti ca frf a creeat centrele de juniori tricolorii care defapt sunt academii acei copii sunt la liceu in aceeasi clasa stau impreuna ... Au program super profesionist masa asigurata cazare si toate conditiile pt performanta kinetoterapeuti pt a-i recupera dupa accidentari,preparatori fizici .. Sunt niste chestii pe care le-au facut enorme pt viitorul fotbalului romanesc inafara de dinamo , timisoara si viitoru sa imi spuneti ce alte academii sau cluburi avem care sa scoata tineri :)si sa le ofere conditii decente...acum este si la tg mures ...toate lucrurile bune nu se vad in schimb la rele sunteti primii... Cand a mai fost arena fanilor ...cu jocuri pt copii ,concert inainte de meci ...schimbarile nu poti sa le faci batand din palme dureaza dar viitorul suna mult mai bine decat suna pana acum... Pacat ca suntem buni doar la dat la "gioale"

montgomerry
montgomerry  •  17 Septembrie 2015, 09:45

Nu e prost cine cere,prost e cine plateste.Doar Sandu putea sa dea unui pseudo antrenor,40 si ceva de mii pe luna,euro,nu lei!!!!Ar fi interesant de stiut cat primeste generalul pe luna?.Sigur nu face munca patriotica de dragul lui Burleanu.Apropo de Burleanu,ne convinge pe zi ce trece ca nu e cu nimic mai presus de Nasu.Asta a instaurat o altfel de mafie la FRF,cea politica.Cat despre promisiunile facute,s-a ales praful,cred ca doar apocalipsa mai poate salva fotbalul romanesc,sportul romanesc in general,ca pe la toate federatiile e prapad.

liberal
liberal  •  17 Septembrie 2015, 09:14

O nulitate mai mare ca Piturca este imposibil de gasit.N-am sa inteleg niciodata cum poate cineva sa-l mai si plateasca pe deasupra.Arabii s-au prins repede cu cine au de-a face si l-au rejectat de urgenta , noi in schimb inca ii mai suflam in aripi.Este de necrezut !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close