FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Planul federarilor pentru viitor: "Chivu trebuie să vină alături de noi" + Cine merită numărul 10 la națională

Articol de GSP - Publicat marti, 24 octombrie 2017 21:08

Răzvan Burleanu i-a cooptat la Federație pe Adrian Mutu și Cosmin Contra, iar acum e gata să dea o nouă lovitură prin aducerea lui Cristi Chivu.

Adrian Mutu, managerul sportiv al Federației Române de Fotbal, spune că și-ar dori ca fostul său coleg din echipa națională să vină la FRF.

"Sunt la dispoziția jucătorilor și voi încerca să-i ajut prin sfaturi și prin orice îmi vor cere. Aducerea lui Lobonț este benefică pentru jucători, mai ales că atât Cosmin, cât și Bogdan, și eu, știm ce înseamnă spiritul de sacrificiu la echipa națională. Mi-ar plăcea să vină lângă noi și alți foști mari jucători, și un nume care-mi vine acum în minte este cel al lui Chivu.

Este un prieten al nostru, dar important este să vrea și el să vină să contribuie la aceastră schimbare a fotbalului românesc. Se întâmplă lucruri la FRF, e de bine; privim altfel lucrurile, într-o manieră care pare prea modernă pentru unii, dar care respectă rigorile FIFA și UEFA", a spus Mutu pentru FRF TV.

"Budescu merită tricoul cu numărul 10. Aici nu e vorba de merit, tricoul ți se dă, important e cum știi să-l onorezi" Adrian Mutu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează