FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Pleacă Daum? Nemții anunță că selecționerul negociază rezilierea cu FRF

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 septembrie 2017 16:11

Jurnaliștii germani de la Suddeutsche Zeitung anunță că selecționerul României Christoph Daum urmează să negocieze rezilierea contractului cu FRF.

Nemții citează o declarație a lui Daum pentru DPA (Agenția Germană de Presă): "Singura întrebare e cum vom termina acest lucru într-un mod rezonabil".

Sursa citată prezintă în articol și disputele pe care Daum le-a avut în ultimul an cu mass-media din România. Mai mult, presa germană îl și ironizează pe conaționalul lor: "Nu e ca și cum antrenorul Christoph Daum a fost luat mereu în serios".

Christoph Daum a ratat calificarea la Campionatul Mondial de anul viitor, după ce a pierdut meciul din Muntenegru, scor 0-1.

daum

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
100002473541087
Danut Ognean  •  06 Septembrie 2017, 20:10

drum bun si cale batuta daum! ia-l si pe groparul fotbalului romanesc burleanu cu tine

westfield
westfield  •  06 Septembrie 2017, 17:47
Postat de westfield pe 06 Septembrie 2017, 17:43

***

Bai umflatule, lasa naibii mesajul :)) Te supara ca e omul bun la agricultura ? Acum imi deschid 2jde conturi si te tin ocupat pana iesi din tura :)))) hai sa-mi traiesti, mai intru luni de acum ca is ocupat.

westfield
westfield  •  06 Septembrie 2017, 17:43
Postat de westfield pe 06 Septembrie 2017, 17:36

Dorim ca in despagubirile pt intreruperea contractului sa intre in joc si Rupert aka Levente. Ok gospodar, ***, poate Daum il doreste le langa casa. Ps: insusirea predominanta a lui Rupert ? Ascultator !!!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează