FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONFLICT

"Poate e vorba de un conflict despre care nu știm nimic" » O nouă ipoteză e lansată după ce Hagi l-a făcut praf pe Contra

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 mai 2018 20:55

Lumea fotbalului s-a împărțit în două după conferința incendiară a lui Gheorghe Hagi, care l-a atacat fără menajamente pe Cosmin Contra după ce "Guriță" nu l-a convocat pe Ianis Hagi la echipa națională pentru "dubla" cu Chile și Finlanda.

Claudiu Niculescu, fostul tehnician al lui FC Voluntari, a comentat și el subiectul neconvocării lui Ianis Hagi, însă nu crede că selecționerul Contra a fost rău intenționat. Clau-gol lansează ipoteza unui conflict neștiut între Hagi și "Guriță". 

"Foarte dură această reacție a lui Hagi. Mai mult ca sigur Cosmin nu are alte interese. Contra a spus bine că fiecare antrenor are strategia lui. Poate Hagi și Contra au avut un clinci despre care noi nu știm, poate s-au certat", a declarat Claudiu Niculescu, la TV Digi Sport. 

Dănciulescu: "Aceste discuții nu-și aveau rostul"

Ionel Dănciulescu, directorul general al lui Dinamo, crede că Hagi nu ar fi trebuit să-și exprime nemulțumirile în spațiul public. 

"Din păcate, niciun jucător al nostru nu e la echipa națională. Probabil acest lucru se datorează faptului că suntem în play-out.  Am mare încredere însă în selecționerul Contra.

Referitor la ce a declarat Hagi, știu că Nedelcearu a greșit, însă a înțeles ce a făcut. Îi înțeleg și supărarea lui Hagi. Cred că la națională joacă doar fotbaliștii care sunt în formă și  nu știu dacă aceste declarații își aveau rostul în spațiu public", a spus Dănciulescu pentru aceeași sursă.

Merita Ianis Hagi să fie selecționat?

DA
NU

Citește și: 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
gtn5
gtn5  •  13 Mai 2018, 08:40

conflictul e iscat de neconvocarea petardei la nationala,penibil e ca numai el il vede jucator de nationala ,in rest toti sunt nestiutori ,numai el e antrenor ,trist e ca are memoria scurta si a uitat de "realizarile " lui ca antrenor,nu vorbesc de romania caci in romania castigarea unui campionat ca antrenor iti da cel mult un bilet in china.

pihus.magnificus.
pihus.magnificus.  •  13 Mai 2018, 07:04

hagi blatistul si ianis petarda antitalent . daca e asa valoros de ce nu-l cumpara nici draq ? ....

vicol_vali
vicol_vali  •  13 Mai 2018, 01:56

Urât. Poate Contra nu a vrut să facă anticampanie lui Burleanu.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează