FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - POLONIA, 11 NOIEMBRIE; 21:45, TVR, LIVETEXT PE GSP.RO

Polonezii au analizat naționala României! Cuplul de fundași centrali atacat: "Unul e recunoscut pentru gafe, celălalt a luat 6 la ultimul meci"

Articol de GSP - Publicat marti, 08 noiembrie 2016 12:07

Sport.pl a făcut radiografia defensivei României căreia nu i-a găsit doar puncte forte, ci și minusuri. 

"Chiricheș e recunoscut pentru gafele pe care le face și pentru faptul că este un fundaș ezitant. A fost la Tottenham, acum la Napoli. A profitat de problemele de acolo, iar presa din Italia îl laudă acum pentru cuplul pe care îl face cu Koulibaly", scrie sport.pl.

Despre Grigore: "A fost la Toulouse în Ligue 1, dar apoi, după 30 de ani, a mers la Al-Sailiya. Acolo nu joacă împotriva unor atacanți de top, cum e Lewandowski, ci dă peste jucători mediocri.

Daum l-a pus căpitan și îl vede liderul echipei. În ultima etapă, echipa sa de club a luat 6 goluri (4-6 cu Al Jaish)", scriu polonezii, care amintesc faptul că România a avut cea mai bună apărare din preliminarii.

România - Polonia este vineri, de la 21:45, în direct la TVR și liveTEXT pe GSP.RO. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
torque07
torque07  •  09 Noiembrie 2016, 09:48

Asa si voi un articol *** pe Polonezi? Nu stim noi de astea. Noua ne place *** pe noi insine...dam cu noroi unul in altul. ca asa-i romanu...expert in critici cu romanii lui, si la fel expert *** straini.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bdgeorge
bdgeorge  •  08 Noiembrie 2016, 20:35

ma da joaca la Napoli asta e altceva decat Al-Sailiya o echipa deja retrogradata in Qatar...sa fim seriosi Grigore nu are ce cauta la nationala (de capitan nu mai vb deja suntem penibili)

agiler
agiler  •  08 Noiembrie 2016, 15:35

Despre Grigore: "A fost la Toulouse în Ligue 1, dar apoi, după 30 de ani, a mers la Al-Sailiya. Nu ba ghesepistule dupa 3.000.000 de ani a ajuns la arabi ce dracu nu ti-a iesit calculul.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează