FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

Predecesorul lui Rădoi îi ia apărarea noului selecționer de la U21: "Echipa e pe mâini bune" + Ce-l recomandă pe Mirel pentru acest post

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 august 2018 10:26

Mirel Rădoi (37 de ani) e noul selecționer al naționalei sub 21 de ani a României, însă mulți oameni din fotbal critică decizia FRF.

Totuși, Daniel Isăilă (45 de ani), predecesorul de pe banca naționalei U21, care a plecat în Arabia Saudită, la Al-Hazm, spune că are mare încredere în Rădoi.

"Lumea trebuie să respecte decizia Federației. Mirel este un fost campion și știe ce înseamnă o națională de tineret. Îi urez mult succes, mai ales că până acum echipa a făcut o treabă excelentă și depinde numai de ei calificarea. Rădoi e o soluție bună. E tânăr, cunoaște bine toți tinerii români din fotbal. U21 e pe mâini bune", a declarat Daniel Isăilă la Radio Sport 1.

Isăilă a vorbit și despre națională: "Cred în ei, sunt fanul lor numărul unu. Avem șanse mari. Meciul cu Portugalia va fi poate hotărâtor, după ce am făcut egal cu ei în prima partidă. Puteam avea și mai multe puncte, dar să fim mulțumiți și cu ele. Sunt convins că acest grup poate face performanță. După tragerea la sorți, toți ne cântau prohodul, dar am scos-o la liman. Cu multă muncă, pregătire multă mental. Fotbliștii români sunt talentați, dar, din păcate, au prea mult respect pentru adversari și trebuie să aibă mai multă încredere în ei".

MECIURILE ROMÂNIEI DIN GRUPA DE CALIFICARE A NAȚIONALEI U21 PENTRU EURO 2019:

7 septembrie: Portugalia - România
12 septembrie: România - Bosnia
12 octombrie: România - Ţara Galilor
16 octombrie: România - Liechtenstein

 clasament

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
1646338025437227
Mihai Mitrofan  •  05 August 2018, 12:37

Nu dai U21 pe mana unui incepator.Daca nu mai aveam sanse la calificare,mai mergea.Sa dea DOMNUL sa asistam la nasterea unui mare antrenor.................

marius.bxl
marius.bxl  •  05 August 2018, 12:26

Si mutu a marcat peste 100 goluri in italia si ca antrenor=0 ca si caracterul lui

Vezi toate comentariile (2)
Comentează