FOTBAL  »  NATIONALA  »  U21

Prima reacție a lui Dulca. Îi răspunde lui Hagi, după ce a fost acuzat că nu îi respectă pe jucătorii U21

Articol de GSP - Publicat marti, 04 octombrie 2016 20:19

Cristi Dulca l-a contrazis pe Gheorghe Hagi, după ce antrenorul Viitorului a afirmat că aceasta este cea mai bună generație pe care a avut-o România în ultimii ani, la U21.

"Nu cred că aceasta este cea mai bună gerenație. Nu vreau să-i jignesc pe actualii jucători, dar cred ca generația pe care a avut-o Săndoi a fost cea mai bună generație. Din '88 - '89, cu Keșeru, Pantilimon, Torje", a spus antrenorul reprezentativei de tineret la Dolce Sport.

România a ratat calificarea la Campionatul European U21 din 2017. Deși mai au de disputat un meci, contra Bulgariei, tricolorii nu-și mai pot asigura prezența la turneul final din Polonia.

Partida cu Bulgaria se va juca la Stara Zagora, pe data de 11 octombrie, de la ora 18:00.

"Dulca nu-şi respectă jucătorii şi a ratat obiectivul cu cea mai bună generaţie pe mână.Trebuie să avem puterea şi responsabilitatea să-ţi asumi rezultatul tu ca antrenor. Dulca e prietenul meu, dar o zic public, a avut cea mai bună generaţie din România." Gheorghe Hagi

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
427951077389201
Mihai Tanase  •  05 Octombrie 2016, 06:58

Toata lumea stie ca Dulca il dusmaneste pe Hagi , d-aia a si fost pus la lot de catre FRF .

m1k3
m1k3  •  04 Octombrie 2016, 22:14

Si o sa vina Sandoi si o sa spuna ca generatia pe care a avut-o Piturca a fost cea mai buna (si pe bune dreptate pentru ca e ultima care s-a calificat) cu Danciulescu, Rosu, C. Munteanu, Lobont, Trica, samd

Vezi toate comentariile (2)
Comentează