FOTBAL  »  NATIONALA  »  ACCIDENTARE

Probleme pentru Daum cu o zi înaintea meciului cu Armenia! Un fotbalist s-a accidentat și a părăsit cantonamentul

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 31 august 2017 15:51

Eric Bicfalvi s-a accidentat și a părăsit cantonamentul echipei naționale cu o zi înaintea meciului cu Armenia. Mijlocașul nu a putut fi recuperat și nu va face parte din lot nici la meciul cu Muntenegru. Fotbalistul se va întoarce astfel la echipa de club unde va urma o perioadă de recuperare. 

"Sosit accidentat la reunire în urma ultimului meci pe care l-a disputat în campionatul Rusiei, mijlocașul Eric Bicfalvi nu a putut fi recuperat pentru a face parte din lot la partidele cu Armenia și Muntenegru.

În ciuda eforturilor staff-ului medical de a-l recupera în timp util pe Eric Bicfalvi, problema la genunchiul drept îl împiedică pe acesta să fie apt pentru jocul de vineri cu Armenia și pentru cel de luni din Muntenegru.

Eric Bicfalvi și-a luat rămas bun de la colegi și le-a urat succes înainte de a părăsi cantonamentul de la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia", se arată pe site-ul oficial al FRF.

"Îmi pare rău că nu pot fi alături de ei, dar îi voi susține cu Armenia și Muntenegru. Sper să avem șase puncte în plus după aceste două meciuri" Eric Bicfalvi pentru FRF 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
calinescu_
calinescu_  •  31 August 2017, 17:44

PROBLEMELE NOASTRE SUNT MUL MAI GRAVE .....!!!!! DACA IN APARARE JOACA CHIRICHES , TOSCA SI GANEA EU PARIEZ PE VICTORIA ARMENIEI ...!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează