FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERILE FRF

UPDATE FOTO Ilie Dobre a primit până la urmă acreditare pentru alegerile FRF! Decizia omului de radio

Foto: Alin Grigore +2   FOTO
Foto: Alin Grigore

Articol de , - Publicat miercuri, 18 aprilie 2018 13:00

Unul dintre cei mai experimentați jurnaliști sportivi din țară, Ilie Dobre, în vârstă de 64 de ani, n-a dorit să se acrediteze la alegerile FRF, iar Radio România Actualități, instituția pe care o reprezintă, nu are om în sală.

UPDATE 14:00

În urma articolului de pe GSP.ro, Ilie Drăgan, candidat la președinția FRF, i-a oferit lui Ilie Dobre șansa de a asista alături de el la alegeri, oferindu-i o acreditare. Omul de radio a refuzat propunerea.

Întrebat de reporterii GSP.ro care este motivul pentru care stă pe bordura din fața Arenei Naționale și nu este în sală, Ilie Dobre a răspuns scurt: "A fost decizia mea, am preferat să stau afară!".

Singurul post de radio cu jurnaliști acreditați este Sport Total FM, prin jurnalistul Narcis Drejan.

Născut în 1953 în Mitrofani, Vâlcea, Ilie Dobre transmite pentru Radio România Actualități din 1983. Absolvent de istorie, Ilie Dobre a publicat 45 de cărți cu temă sportivă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
dora
dora  •  18 Aprilie 2018, 16:09

Nici Pro X-ul (Sport.o) nu are reporter si cameraman acreditati...dar sunt cei ai Pro tv. In ceea ce il priveste pe Iliuta, ar fi bine sa se ceara la pensie, pentru ca vremea lui a trecut...apropo, stiati ca in anul 1990 a facut greva foamei ca sa nu fie mutat de la Sport.

dora
dora  •  18 Aprilie 2018, 15:08

Daca Iliuta e afara sa intelegem ca RRA nu difuzeaza stiri despre adunarea federala sau le preia de pe fluxul unor agentii de presa cu care are contract platit...si atunci de ce il mai platesc pe Iliuta...sa numere masinile federalilor ?

gintonic
gintonic  •  18 Aprilie 2018, 14:37

Ilie Dobre-un intrus in lumea radiofonica! Dictie urata, tonalitate ascutita si suparatoare pentru urechile ascultatorilor, transmisii haiose, necorespunzatoare cu realitatea, cultura fotbalistica indoielnica, plus un caracter neghiob, gata sa se arunce de la etaj cand a fost pus (pe buna dreptate!) pe lista de disponibilizari prin anii 90 !... eu unul, schimb postul instant cand il aud!... omul zgaraie timpanul si frizeaza inteligenta!... acolo, pe bordura, e locul lui potrivit ! ;)

Vezi toate comentariile (9)
Comentează