FOTBAL  »  NATIONALA  »  FCSB

Rădoi se ia de Daum! Mesaj către FRF: "Trebuia luată o decizie atunci"

Articol de GSP - Publicat marti, 27 iunie 2017 22:40

Mirel Rădoi critică strategia lui Christoph Daum, pe care nu îl vede potrivit pentru banca echipei naționale. Fostul căpitan al FCSB crede că FRF ar fi trebuit să ia o decizie după eșecul cu Polonia.

"Am fost împotriva unui selecționer străin. Trebuia luată o decizie după aceste meciuri cu Polonia și Chile. Ori să i se prelungească înțelegerea, ori să vină altcineva care să-și impună planul, iar actuala campanie să fie sacrificată.

Nu cred că valoarea jucătorilor este foarte ridicată, dar nici că aceasta nu există deloc. Dovadă că Steaua ar fi trebuit să ia campionatul, dar a triumfat Viitorul.

Calitate există, avem tineri de perspectivă. Daum, după atâtea luni, încă este în căutări, nu avem un prim 11 cert. Dacă un antrenor român avea aceste rezultate, nici nu vreau să mă gândesc. Avem cel mai bun exemplu cu Gică Hagi", a spus Mirel Rădoi la TV Dolce Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1542408145803808
Istrate Catalin  •  28 Iunie 2017, 13:18

Radoi nu are voie sa comenteze cat o trai de nationala Romaniei,cat timp ai fost un tradator si ai refuzat nationala nu mai ai dreptul sa iti dai cu parerea,ca si Chivu,Radu (Lazio),etc. au murit stramosii nostrii pentru tara iar acestia au refuzat tricolorul,rusine.

ovialex23
ovialex23  •  28 Iunie 2017, 10:01

Apropo, si-a luat "valorosul" Radoi bacalaureatul? Ca la gainaria cu licenta de antrenor l-a dus mintea!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează