FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRELIMINARII CE 2012

Rat s-a accidentat si ar putea rata meciurile cu Albania si Belarus!

Razvan Rat
Razvan Rat

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 august 2010 00:00

Razvan Rat a avut o evolutie apreciata in partida castigata de Sahtior impotriva lui Karpaty Lvov (1-0), contribuind decisiv la unicul gol al meciului, marcat de Willian. In ultimul minut al partidei, fundasul stanga de 29 de ani s-a accidentat, suferind o ruptura musculara ce-l va tine o buna perioada departe de gazon, astfel ca ar putea rata debutul preliminariilor pentru CE din 2012.

"In ultimul minut al meciului cu Karpaty am alergat dupa o minge si am simtit o durere la picior. Marti dupa-amiaza am efectuat RMN-ul, iar verdictul medicilor a fost ruptura musculara. In mod normal voi fi refacut in 3-4 saptamani, dar voi face tot posibilul sa nu ratez debutul nationalei Romaniei in preliminarii. Am vorbit si cu selectionerul Razvan Lucescu. Amandoi suntem suparati. In orice conditii, cu sau fara mine in teren, nationala Romaniei trebuie sa inceapa in forta si sa obtina 6 puncte cu Albania si Belarus!", a spus Rat pe site-ul sau.

Sursa: www.razvanrat.ro

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
raikoar
raikoar  •  19 August 2010, 04:12

::::::::::::::::::::::S.Lung:::::::::::::::::::::::::::: Dananae:::::::Tamas::::::::R.Stefan::::::Rat:::::: Torje::::::::Radoi::::::::C.Chivu::::::::Deac:::::::: :::::::::::::::::::::::::::::::F.Costea::::::::::::::: ::::::::::::::::::Mutu::::::::::::::::::::::::::::::::: Da-ti mai departe!!!!!!!!!!

adymafia
adymafia  •  18 August 2010, 13:24

poate i-a remarcat pe radu stefan sau latovlevici, mister lucescu;))

xpigames
xpigames  •  18 August 2010, 13:10

google: xpi games jocuri foarte caterinca :)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează