FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONFLICT

Răzvan Burleanu este atacat din nou: "Lucrurile în fotbal merg din ce în ce mai rău"

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 09 ianuarie 2015 18:01

Războiul dintre Răzvan Burleanu şi Daniel Prodan continuă, iar fostul fundaş l-a atacat din nou pe preşedintele FRF.

"Nu ştiu cine este acest Răzvan Burleanu. Nu îl cunosc. Dacă cineva are o problemă cu mine să vină şi să îmi spună în faţă. Să fie bărbat!

Se face un an de cînd avem un alt preşedinte la FRF şi încă nu s-a schimbat mai nimic, în afară de rezultatele echipei naţionale, reuşite de Anghel Iordănescu. Lucrurile în fotbalul românesc nu se îmbunătaţesc, din contră, merg din ce în ce mai rău", a spus Daniel Prodan la DolceSport.

Playtech: Marele actor al României pe care toată lumea l-a UITAT. Mormântul lui nu are nici flori, nici lumânări. E DEPLORABIL!


Comentarii (4)
sakamoto
sakamoto  •  09 Ianuarie 2015, 23:31

Putregaiul este la LPF si nu la FRF! Acolo sint comisiile de disciplina si arbitrii borfasi care macelaresc meciurile, stabilind an de an campioana si cine retrogradeaza. Alunga spectatorii din tribune. Gino Iorgulescu-omul lui Monta din Dubai-este inlocuitorul Nasului. Doar au jucat fotbal impreuna la Sportul Studentesc. LPF trebuie desfiintata, ajunge FRF, un singur conducator al fotbalului romanesc. Neabulaion-romanul nostru, marele Bonaparte-spunea ca o armata este mai bine condusa de un comandant prost, decit de doi comandanti capabili. Vezi lupta de la Canae-216 ien- cind Hanibal a distrus armata romana condusa prost, de doi consuli, necooperanti.

rmc1
rmc1  •  09 Ianuarie 2015, 20:51

Mircea Sandu a lasat in urma un fotbal falimentar, e anormal sa-i ceri lui Burleanu sa rezolve ce au ingropat altii. Nu e vina lui Burleanu ca liga I nu produce spectacol, ca echipele cheltuiesc mi mult decat au si ca nu sunt in stare sa atraga spectatori la stadion, pentru ca de ani de zile s-au invatat sa primeasca bani fara sa joace nimic.

dash.berlin
dash.berlin  •  09 Ianuarie 2015, 20:41

Nici acum nu-mi dau seama cum de-a ajuns asta presedinte la FRF :|

Vezi toate comentariile (4)
Comentează