FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

VIDEO Ce se întâmplă cu postul de selecționer » Răzvan Burleanu: „Vrem să îl avem până la tragerea pentru Euro 2024. Vă zic propunerea mea!”

Articol de , - Publicat marti, 27 septembrie 2022 18:33 / Actualizat marti, 27 septembrie 2022 18:39

Răzvan Burleanu (38 de ani), președintele Federației Române de Fotbal, a transmis că îl susține pe Edi Iordănescu (44 de ani) pentru un nou mandat pe banca primei reprezentative. 

România a retrogradat în al treilea eșalon valoric din Liga Națiunilor, clasându-se în premieră pe ultimul loc într-o grupă preliminară. Răzvan Burleanu merge în continuare pe mâna lui Edi Iordănescu, convins de rezultatele din ultima săptămână, remiza 1-1 cu Finlanda și victoria 4-1 cu Bosnia. 

Ghinion teribil pentru un „tricolor” » A căzut cu gardul în timp ce sărbătoarea golul, s-a tăiat și a fost schimbat imediat
ROMÂNIA U19 - AUSTRIA U19
Ghinion teribil pentru un „tricolor” » A căzut cu gardul în timp ce sărbătoarea golul, s-a tăiat și a fost schimbat imediat

VIDEO. Răzvan Burleanu merge pe mâna lui Edi Iordănescu

„Au fost demarate procedurile pentru zilele următoare. Vineri urmează o ședință a Comsiei Tehnice, apoi, raportul va fi validat de o ședință a CEx. Vrem ca la tragerea la sorți pentru Euro 2024 să știm sigur ce antrenor vom avea. Eu pot să vă zic propunerea mea, este Edi Iordănescu!

Rolul nostru, ca administrație, este să oferim tot ce trebuie din punct de vedere logistic. Am încercat să scoatem maximum posibil cu orice selecționer. Dacă ne uităm la ultimele două meciuri, suntem de acord că s-a creat o coeziune la nivelul lotului. Ne dă încredere pentru campanania care începe în luna martie a anului viitor, avem motive de optimism. 

Ce ne bucură este că nu ne-am dus mai jos de urna a 3-a în tragerea la sorți pentru Euro 2024. În ceea ce privește că în următoarea ediție a Ligii Națiunilor am retrogradat, vom întâlni echipe mai accesibile. Ce ne interesează este că în meciul cu Finlanda am văzut 9 jucători crescuți la tineret, iar cu Bosnia am văzut 7 jucători. Acești jucători trebuie să își atingă potențialul maxim campania următoare”, a spus Răzvan Burleanu.

Întrebat dacă a primit semnale că Edi Iordănescu va accepta noua misiune, Răzvan Burleanu a dat asigurări: „A contat foarte mult și acest lucru. Cât timp ai un antrenor dornic, care crede că poate duce echipa națională mai departe, trebuie să îi acorzi încredere. Dacă nu ar fi crezut, nu ar fi fost o propunere”.

Înaintea acestor două meciuri am avut anumite îndoieli. După al doilea meci cu Muntenegru am realizat că nu putem câștiga grupa. A fost o echipă mai bună decât noi, am pierdut 6 puncte acolo. Nu am avut nicio discuție cu Edi în care să nu văd optimismul și speranța
- Răzvan Burleanu, președinte FRF

VIDEO DEZBATEREA ZILEI, 27 septembrie » Trebuie să continuăm cu Edward Iordănescu la echipa națională sau trebuie adus alt selecționer?

Citește și alte știri despre echipa națională: 

Ei ne-au dus în lumea a 3-a! Cele 33 de nume care au prăbușit naționala lângă Insulele Feroe și Luxemburg

VIDEO + FOTO Ghinion teribil pentru un „tricolor” » A căzut cu gardul în timp ce sărbătoarea golul, s-a tăiat și a fost schimbat imediat

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (40)
frontline
frontline  •  28 Septembrie 2022, 05:57

Problema noastra nu e Iordanescu,care e praf, ci Burleanu care nu are legatura cu fotbalul. Stoichita este o sluga perfecta,a trecut de la Gigi la Burleanu .Nu am fost ultimii intr o grupa de zeci de ani !!!!Bravo Edi !!!

johny2003
johny2003  •  27 Septembrie 2022, 22:59

Eu va zic propunerea mea! Razvan, batut cu Burlanu-n cap, la dos si aruncat pe Burlan la vale!

valibzz
valibzz  •  27 Septembrie 2022, 22:38
Postat de francklin67 pe 27 Septembrie 2022, 20:41

Revolta GALERIILOR e singura cale .

Noapte buna, FRF! Amatorism cronic! Ieșim în strada peste minim 20 ani, care vom mai fi! Razvanel și Mihăiță, distracție plăcută în Gibrlatar, Feroe sau cu cine va rugați sa picați! Depinde ce orașe va doriti sa mai vizitați!

Vezi toate comentariile (40)
Comentează