FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - BOSNIA, 3 IUNIE, 21:00, TVR1 ŞI DOLCESPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Răzvan Lucescu e sigur de victorie: "Vom cîştiga, dar sînt FOARTE IMPORTANTE evoluţiile lui Mutu şi Marica"

Răzvan Lucescu crede că echipa noastră va lua cele 3 puncte în Giuleşti
Răzvan Lucescu crede că echipa noastră va lua cele 3 puncte în Giuleşti

Articol de GSP - Publicat joi, 02 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 02 iunie 2011 13:28

Selecţionerul naţionalei este foarte optimist înainte de partida decisivă cu Bosnia din preliminariile pentru CE 2012, spunînd că reprezentativa noastra va cîştiga mîine, dacă Mutu şi Marica, componenţii atacului "tricolor", vor fi în formă la ora jocului. Meciul va începe la ora 21:00 şi va fi transmisă în direct de TVR 1 şi DolceSport. GSP.RO vă oferă comentariul LIVETEXT al meciului!

"E o stare de spirit bună în lot. Am pregătit bine această bătălie importantă, dar cred că este un avantaj să ai linişte înainte de un asemenea meci decisiv. Dacă ai fost concentrat şi atent, e normal să fie o atitudine bună. Mîine vor juca două echipe care-şi vor propune acelaşi lucru, victoria, iar Bosnia este o echipă foarte bună, tehnică.

Noi putem compensa prin agresivitate şi determinare. Va fi o diferenţă foarte mare de abordare din punct de vedere al curajului şi al încrederii faţă de ce a fost în Bosnia. Vom avea publicul de partea noastră, Bosnia va avea de înfruntat o presiune foarte mare. Va fi foarte importantă evoluţia celor doi atacanţi, Mutu şi Marica. Aici mă refer şi la faza de apărare, pentru că avem nevoie de ajutorul lor.

Ambii au calitate şi pot rezolva fazele de atac, dar va fi foarte importantă colaborarea lor în momentul în care pierdem mingea. Bosnia te poate pune în dificultate dacă o laşi să joace. Totuşi, sînt convins că vom cîştiga mîine. Chiar dacă sîntem proşti sau buni, avem nevoie de sprijinul fanilor", a spus Răzvan Lucescu în cadrul unei conferinţe de presă.

INTERES MARE PENTRU BOSNIA ;)
Doar 500 de bilete, toate la peluza I, mai erau la dispoziţia microbiştilor în această dimineaţă, la casele de bilete ale stadionului Giuleşti. Este de aşteptat ca meciul cu Bosnia să se joace cu casa închisă, interesul pentru partida de mîine seară fiind foarte mare.

BOSNIACII AU AJUNS LA BUCUREŞTI
Delegaţia Bosniei-Herţegovina a ajuns, joi la prânz, pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă, cu o cursă de la Sarajevo, în vederea meciului cu reprezentativa României, din preliminariile Campionatului European din 2012. Bosniacii nu au fost aşteptaţi de niciun suporter la sosirea în România.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
petrusm
petrusm  •  02 Iunie 2011, 21:31

RAZVANE BAGA-L PE MUCLES , CA ESTE TARE-N VORBE...

petrusm
petrusm  •  02 Iunie 2011, 21:30

RAZVANE ....NU MAI JOCI CU MARA, SBURLEA, FLORESCU?

bursuculvisiniu
bursuculvisiniu  •  02 Iunie 2011, 17:32

castigam experienta si ne apucam din nou de reconstructia nationalei. marcheaza Mutu si Marica...in cluburi, dupa meci.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează