FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA ÎN GRUPĂ CU FRANŢA, BOSNIA, ALBANIA, BELARUS ŞI LUXEMBURG ÎN PRELIMINARIILE EURO 2012

Răzvan Lucescu: "Echipa naţională trebuie să ştie să joace şi fără Chivu"

Articol de GSP - Publicat luni, 08 februarie 2010 00:00

Selecţionerul echipei naţionale, Răzvan Lucescu, a afirmat în această seară, la Digisport, că România va trebui să se descurce în absenţa căpitanului Cristian Chivu (29 de ani), aflat în recuperare după operaţia suferită la cap.

"Dupa 10 zile, Chivu va începe antrenamentele uşoare, timp de 2-3 săptămâni, după care va intra în programul echipei. Sperăm că va fi apt la începutul lunii mai", a explicat Răzvan Lucescu.

"O echipă trebuie să ştie să joace şi fără Chivu, de aceea există organizare, ca să compensezi lipsa unui jucător. Putea să ia o suspendare de 4 etape dacă lua un cartonaş rosu, ce făceam?", a mai precizat el.

Chivu s-a accidentat la cap în meciul disputat de Inter Milano contra lui Chievo pe 6 ianuarie şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale în scopul îndepărtării unui hematom şi pentru refacerea unei fracturi din zona parietală dreaptă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
 •  08 Februarie 2010, 23:10
Postat de pe 08 Februarie 2010, 19:55

Pai din cate am vazut eu, nu stiu sa joace nici cu Chivu.

Credeam ca V.Piturca avea o problema cu selectiile, dar vad ca si R.Lucescu are aceeasi problema. Pana cand o sa convocati la nesfarsit aceeasi jucatori?(nu e cazul lui Chivu). Vezi bine ca unii nu dau randament si tot pe aia-i aduci. Adu mai frate altii, ruleaza-i, macar asa nu ne pare rau ca am incercat(in cazul in care nu sunt rezultate)... din pacate R.Lucescu gandeste prea italieneste si executa romaneste...

 •  08 Februarie 2010, 23:03

totusi sa ne gandim bine dupa ce ca n avem atac pentru ca mutu e arogant,acum trebuie sa ne obisnuim si fara chivu,are razvanel ideile lui,dar sa ne uitam si noi pe la ce nivel joaca chivu,mutu

 •  08 Februarie 2010, 21:52

In plus, echipa nationala trebuie sa stie sa joace si fara Lucescu!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează