FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Răzvan Lucescu reacționează în premieră în disputa care îl viza, dintre Vochin și Gică Popescu: "O mare minciună, o măgărie politică!"

Ionuț Lupescu a fost acuzat de Vochin pentru numirea lui Lucescu la națională din 2009 // FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor
Ionuț Lupescu a fost acuzat de Vochin pentru numirea lui Lucescu la națională din 2009 // FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 13 martie 2018 11:37

Răzvan Lucescu, antrenorul lui PAOK Salonic, a comentat pentru prima oară dialogul încins dintre Andrei Vochin, consilerul lui Burleanu, și Gică Popescu.

Atunci, Vochin declara că aducerea lui Daum la națională a fost mai inspirată decât instalarea lui Răzvan la prima reprezentativă, orchestrată în 2009 chiar de Ionuț Lupescu. 

"Ştiu foarte bine dialogul de la emisiune. Pot să spun că Andrei Vochin a minţit cu neruşinare! Eu când am plecat de la echipa naţională, în aceea seară, echipa era pe locul 3! După aceea că a fost o greşeală, fără să analizăm contextul. A fost o măgărie politică! Pentru mine nu are loc de alte comentarii. O mare minciună politică în vederea alegerilor!

Indiscutabil l-aş vota pe Ionuţ Lupescu! Indiscutabil! De ce Ionuţ? Pentru toată experienţa fotbalistică pe care o are, pentru toată experienţa managerială pe care o are. Pentru faptul că atunci când a fost la Federaţie au avut cea mai bună perioadă financiară a ei. Pentru că a ajuns la o poziţie la UEFA unde n-a ajuns niciun român şi pentru toate relaţiile pe care şi le-a făcut în acest timp!

Pentru că a crescut şi s-a dezvoltat într-un fotbal care aparţine unei economii puternice în lume: Germania!", a spus Răzvan Lucescu, la TV Telekom Sport. 

Vezi aici dialogul încins dintre Andrei Vochin și Gică Popescu

Vezi și: Care eroare a fost mai mare: Lucescu jr. sau Daum? Gazeta a analizat subiectul de dispută dintre Vochin și Gică Popescu și dă verdictul

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (5)
316247145478624
Cristian Mihai Coman  •  13 Martie 2018, 16:04

o *** si vochin asta,pt un os aruncat care il arunca burleanu e in stare de orice...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nicelove
nicelove  •  13 Martie 2018, 14:48

Vochin s.a dus rău cu pluta....săriți sa.l salvați .Am avut noi in ultimii 30 ani antrenor mai rău ca Daum?Sa îl lase pe Lupescu sa devina președinte,e cea mai seriosa persoana din fotbalul românesc,și Vochin.....nu îți mai convine un salariu de jurnalist?

vladutz13
vladutz13  •  13 Martie 2018, 13:31

Ce conteaza nene locul in grupa??? Ce mi-e 3, ce mi-e 4.... diferenta poate fi data si de contextul grupei. Nationala cu Juniorul a fost o rusine uriasa!!! Nu stiu cum isi permite sa vorbeasca din moment ce dusese Nationala pe locul minim din istorie in clasamentul FIFA!!! A avut un singur meci bun, cu Bosnia, cand de fapt nici nu se mai ocupase de pregatire si i-a lasat pe jucatori sa joace cum vor ei: adica ofensiv si tehnic... ceva ce el nu era capabil sa inteleaga.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează