FOTBAL  »  NATIONALA  »  ANGLIA U21 - ROMÂNIA U21

ANGLIA U21 - ROMÂNIA U21 // Răzvan Marin dezvăluie cele 3 atuuri care au transformat România U21 într-o forță: „Aici s-a făcut diferența”

Răzvan Marin // FOTO: Gazeta Sporturilor
Răzvan Marin // FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 20 iunie 2019 11:47

Răzvan Marin, 23 de ani, noua achiziție a celor de la Ajax Amsterdam, e marele absent al României U21 de la Campionatul European din Italia și San Marino. „Lăncierii” nu i-au permis noului jucător, cumpărat de la Standard Liege pentru 12 milioane de euro, să joace la turneul final. 

  • România U21 joacă vineri, de la 19:30, cu Anglia U21, al doilea meci de la Euro 2019. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TVR 1 și TVR HD;
  • Echipa GSP, formată din Răzvan Luțac (reporter), Vlad Nedelea (reporter), Raed Krishan (foto) și Cosmin Nistor (video), e în cantonamentul naționalei din Italia și transmite de la fața locului toate detaliile despre Euro 2019.

Cu o zi înaintea duelului cu Anglia U21, Răzvan Marin le-a transmis un nou mesaj de susținere colegilor săi: 

„Poate e mai bine că nu sunt eu prezent... Au ceilalți șansa să se afirme și să arate la un turneu final de ce sunt în stare. Am luat situația ca atare și n-am regrete”, a declarat mijlocașul de 23 de ani, la Pro X. 

Academia Hagi, spirit, fără complexe

Răzvan Marin a identificat principalele atuuri care au transformat România U21 într-o forță: „Am crescut la Academie, aici se face diferența. Am crescut cu spiritul de învingători, cu spiritul de a merge să câștigăm fiecare meci. Alți jucători sunt în străinătate, au fost crescuți cu același spirit. Am avut același scop și n-am avut complexe. De asta sunt rezultatele care sunt”, a adăugat acesta. 

„Cu Anglia îmi doresc să nu pierdem. Dacă se întâmplă asta, luăm o opțiune importantă pentru a ajunge în semifinale” Răzvan Marin, Ajax Amsterdam

EURO U21 2019 » CLASAMENT GRUPA C

EURO U21 2019 » PROGRAMUL GRUPEI C

18 iunie

Vineri, 21 iunie

  • 19:30 - Anglia - ROMÂNIA (Cesena)
  • 22:00 - Franța - Croația (Serravalle, San Marino)

Luni, 24 iunie

  • 22:00 - Franța - ROMÂNIA (Cesena)
  • 22:00 - Anglia - Croația (Serravalle, San Marino)

Vezi și: Aaron Wan-Bissaka, viitorul adversar al „tricolorilor” de la EURO, va fi cumpărat de Manchester United » Devine cel mai scump fundaș englez din istorie!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  21 Iunie 2019, 08:22

Tu, Marine, ar trebui sa taci! Nu am auzit nici o declaratie de-a ta in care sa ceri, raspicat, sa fi lasat sa joci la acest Turneu Final! Nu fi fatarnic, la fel ca tatal tau, care se gandeste ca mai bine ca nu ai fost lasat, pentru a nu te accidenta. Dar, ai grija ca este posibil sa faci tusa la Ajax, din motivele pentru care nu ai fost lasat sa joci in Italia!

ciprianuniversitatea
ciprianuniversitatea  •  20 Iunie 2019, 22:13

Cu Anglia, daca se poate pe parcursul meciului, ar trebui sa incercam sa CASTIGAM! De ce? Pentru ca in ultima etapa intalnim Franta motivata/nemotivata, nu conteaza. Problema e sunt sanse mari ca din celelalte 2 grupe echipa de pe locul 2 sa aiba 6 puncte, iar noi cu 4 sau 5 nu ne-am duce mai departe.

schoenbirk
schoenbirk  •  20 Iunie 2019, 20:41

Razvane , nu stiu ce impresar ai ,nu stiu cat te duce capul pe tine si nici pe tatăl tău ( care bănuiesc ca are o anumită influența asupra hotărârilor ce vizează viitorul tau ) , insa te intreb : cand ți-ai negociat transferul la Ajax , de ce nu ai conditionat semnarea contractului de acceptul participării la CE ? Rămân la parerea ca ai fost extrem de prost sfătuit !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează