NATIONALA    •   ALEGERI FRF

Reacție dură a lui Dragnea la câteva ore după interviul din Gazeta Sporturilor: "Adică unii au voie și alții nu?"

Marti, 17 Aprilie

În încheierea interviului acordat în exclusivitate pentru GSP.ro, Liviu Dragnea a vorbit despre mașinațiunile din spatele alegerilor pentru președinția FRF din 2014 (Vezi detalii AICI).Ieri, la câteva ore după interviul acordat exclusivitate acordat Gazetei, președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a fost întrebat în Parlament de jurnaliști despre alegerile de la FRF de miercuri, 18 aprilie.

"Eu nu votez și am spus că mi se pare ceva incalificabil dacă se adeveresc informațiile că se folosește o hârtie pe care ar fi semnătura mea pentru susținerea domnului Burleanu! Eu nu am semnat așa ceva! În rest, trebuie să fie alegeri libere la Federația Română de Fotbal, iar cei care votează acolo trebuie să se gândească și la noi, microbiștii, nu doar la ei!

Știți cum e cu implicarea politicului? Poate după aceste alegeri discutăm și despre implicarea unor instituții în vechile alegeri de la federație. Lăsați-o cu implicarea politicului! Unii au voie, alții n-au voie... Liderii noștri din teritoriu nu au voie să se întâlnească cu niște oameni? Foarte bine fac, e problema lor cu cine se întâlnesc!", a spus Dragnea.

Comentarii (24 ) Adaugă comentariu

polistul68  •  17 Aprilie 2018, 17:46

Postat de balauru48 pe 17 Aprilie 2018, 16:22

***

Amice...din tara asta se fura de peste 2000 de ani....din pacate ne-am obisnuit cu asta...cu totii sunt constienti ca, oricine ar venii la putere, va fura. Doar ca, ce face sleahta asta de nenonorociti....e strigator la cer...efectiv parjolesc tot..efectiv nenorocesc tara..uita-te la datoria externa vs investitii..si vei gasii niste cifre care i sperie si pe copii nostrii...

Pavel Radu  •  17 Aprilie 2018, 17:35

Unii "are " voie de la Tolontan!

balauru48  •  17 Aprilie 2018, 16:22

Postat de adriann_ pe 17 Aprilie 2018, 14:30

Vezi ca pana una-alta fugite in Costa Rica sunt Udrea si Bica, piese de baza in regimul Basescu. Se tot bat campii cu Dragnea si puscaria etc, dar numai un individ aflat in moarte cerebrala poate sustine ca sentinta aia din dosarul referendumului a fost altceva decat politie politica tip anii '50. A, ca poate erau alte chestii de gasit iar proasta de la Medias n-a fost in stare, asta e alta discutie. Dar justitia opereaza cu probe nu cu banuieli, cel putin in tarile civilizate.

***

Vezi toate comentariile (24)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase