FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Reacție neobișnuită pentru fotbalul românesc! Cum a răspuns Daum criticilor lui Reghecampf: "I-am urmărit cariera"

Articol de GSP - Publicat marti, 12 iulie 2016 22:21

“Cei care l-au ales pe Daum vor răspunde în maximum 5 luni în fața românilor” au fost cuvintele lui Laurențiu Reghecampf într-un interviu pentru GSP de azi. Neamțul i-a răspuns tehnicianului Stelei.  

"Îl știu bine pe Reghecampf. I-am urmărit cariera. Îl admir atât ca jucător cât și ca antrenor. Dacă pot să-l sprijin într-un fel sau altul o să o fac cu plăcere.

Sunt deschis la critică. Îi întind mâna și îi spun că sprijinul lui e necesar pentru dezvoltarea fotbalului românesc. Eu am nevoie de voi, dar și voi de mine. Cred că-l voi întâlni pe Reghecampf duminica viitoare.

Îmi poate spune în față ce are de spus. Abia aștept să văd ce reacție va avea între 4 ochi. În fața jurnaliștilor e mai ușor de vorbit. Eu mereu am vorbit frumos despre Reghecampf", a zis Daum la Dolce. 

...despre staff: "Ionuț Badea va rămâne cu noi. Daniel Isăilă s-a retras. Nu știu dacă ne vom mai lua și un al 3-lea asistent. Sunt foarte mulțumit de cei pe care îi am. Ușa e deschisă, dar nu e un must (n.r necesitate). Avem nevoie de un antrenor cu portarii".

...schimbări la Mogoșoaia: "Vom optimiza unele lucruri. Ne găsim la un nivel acum, dar vom mai veni cu câteva lucruri, mici schimbări".

...despre imn și limbă: "E adevărat că am cântat imnul Turciei. Voi învăța limba română și voi învăța și imnul. Știu deja câteva lucruri. Știu că Ștefan cel Mare e amintit, mai știu că se vorbește despre sângele de roman. E un imn frmos, promit să-l învăț".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (51)
1320590467969555
Alex Slaniceanu  •  13 Iulie 2016, 12:18

E multa prostie in Romania. Reghe spune ca cei care l-au ales pe Daum vor trebui sa raspunda in fata romanilor? Cei care l-au ales pe Iordanescu au raspuns? Daum e prea protocolar si n-am inteles de ce. El zice ca-l admira pe Reghe pentru cariera lui? Neamtul e dus cu pluta, am impresia! Ce cariera a avut Reghe? Ce mare jucator a fost si cine se crede asta ca sa-i judece pe toti? Sa-si vada de combinatiile lui cu Becali pe care-l tapeaza de bani si el si nevasta-sa si sa lase comentariile pe seama celor care se pricep la ele. Ca daca stau sa ma gandesc nici antrenor nu e. Sau ma rog...mai mult de fcsb nu cred ca poate si asta in conditiile in care Jiji ii cumpara ce jucatori vrea el. Daum nu e obligat nici sa stie si nici sa cante imnul Romaniei. Nu stiu ei romanii imnul tarii, de ce l-ar stii un neamt? Treaba lui nu e sa cante in romaneste ci sa faca echipa si sincer...m-ar mira sa poata si nu e vina lui pentru asta ci a celor care au tras tot ce se putea trage din fotbal fara sa construiasca nimic si aici il bag si pe |Reghe chiar daca nu el e vinovatul cel mai mare. Ce au facut Sandu si Dragomir nu pot repara altii nici in 20 de ani. Din pacate asta e adevarul. M-as bucura ca macar Daum sa nu se lase vrajit de colaboratorii romani cu care lucreaza. Nu stiu de ce nu vine cu propria-i echipa pana la urma. De ce ar avea nevoie de romani in staff? Sa faca ce? Alte combinatii? Ori faci schimbari ori nu mai faci? Ai vrut neamt la nationala? Daum trebuia sa-si aduca echipa lui.

balauru48
balauru48  •  13 Iulie 2016, 09:48

Am încredere tot mai mare în Daum. Iar Burleanu, chiar dacă e un pic naiv, face bine ceea ce face.

comabi
comabi  •  13 Iulie 2016, 09:44

Pe mine m-a convins handbalul. Daca acolo se poate, de ce nu ar fi un suflu nou si in fotbal? Poate s-ar mai schimba ceva. Sau exact asta este marea problema: nu dorim schimbare. Ryde la handbal, Daum la fotbal, daca era si Clotilde la sectorul 1... Cand observi ca nu functioneaza cu oameni din interior, reformezi cumva. Sportiv, poate reusim. Politic, sper din tot sufletul, insa nnemernicii sunt bine ancorati pe pozitii.

Vezi toate comentariile (51)
Comentează