FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Reacţie surprinzătoare » Argăseală trece peste cererea lui Gâlcă: "Nu e nici o problemă"

Articol de GSP - Publicat marti, 11 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 11 noiembrie 2014 23:09

După ultima partidă de campionat, antrenorul Stelei, Costel Gâlcă, i-a cerut selecţionerului naţionalei României să nu îi mai ţină pe fotbaliştii săi şi pentru meciul amical cu Danemarca.

Noul tehnician al naţionalei s-a arătat puţin deranjat de spusele stelistului şi i-a sugerat acestuia să-l sune personal.

Valeriu Argăseală, preşedintele roş-albaştrilor, a vorbit despre acest subiect şi a avut o reacţie surprinzătoare. Nu numai că n-a ţinut cont de cererea antrenorului Stelei, dar spune că Gâlcă nu are de ce să fie deranjat dacă Iordănescu decide să-i ţină pe jucători la lot şi cu Danemarca.

"Nu am făcut nici un demers oficial pentru că nu ştim ce s-a discutat la nivel de federaţie şi echipa naţională. Antrenorul şi-a exprimat o doleanţă ca şi altă dată şi totul în condiţiile în care noi vom juca pînă la finalul anului 35 de meciuri, mai multe decît într-un sezon din Liga 1.

Dacă îi ţine pe toţi Anghel Iordănescu nu e nici o problemă. Dacă selecţionerul decide că trebuie să joace şi meciul cu Irlanda de Nord şi meciul cu Danemarca şi să facă şi cantonamentul, nu e nici o problemă.

Decizia aparţine antrenorului naţionalei. Este normal să fie aşa, pentru că el este responsabil", a spus Valeriu Argăseală la Digisport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  13 Noiembrie 2014, 01:21

galca asta e foarte ciudat. chiar ii dau dreptate lui bandoleros, seamana mult cu Cap de Ciment, Stoican.

nebraska
nebraska  •  12 Noiembrie 2014, 05:57
Postat de agiler pe 12 Noiembrie 2014, 01:42

Pitipoanca mongola ai grija sa nu te violeze caii de la caruta.

Mongola e ma///ta,tu si zingan.

agiler
agiler  •  12 Noiembrie 2014, 01:42
Postat de nebraska pe 12 Noiembrie 2014, 01:28

O asteapta pe ma///ta dar se multumeste si cu tine.

Pitipoanca mongola ai grija sa nu te violeze caii de la caruta.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează