FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Refuz ÎN DIRECT la TV! Stoichiță a încercat să aducă un nume important lângă el la FRF! Răspunsul fabulos: "Mi se pare un început de campanie electorală" + reacție dură a lui Prunea

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 februarie 2017 21:55

Mihai Stoichiță a fost numit director tehnic la FRF și azi l-a ofertat pe Basarab Panduru pentru a i se alătura în acest proiect. A făcut în direct în timpul emisiunii la TV Dolce Sport. 

"Eu nu am fost un formator de jucători tineri, dar să coordonez o astfel de activitate, mă pricep.

În comisia tehnică vreau să atrag mulți oameni de fotbal care să aibă o imagine bună și în care să am încredere. Eu îl ofertez și pe Panduru, acum, în direct", a spus Stoichiță.

Panduru a fost categoric: "Nu o să accept, îți spun de acum. Suntem prieteni, dar avem drumuri diferite. Sunt de acord că tu ai vreo 30 de ani de experiență, dar avem drumuri paralele.

Mi se pare că s-a început o campanie electorală. Cei de acolo au început să meargă pe un drum pe care alții le-au spus de mult să meargă. Acum și-au dat seama că e bun unul ca Mihai Stoichiță și nu unul care a văzut și el vreo două exerciții pe la antrenamentele Barcelonei sau mai știu eu pe la ce echipă".

Prunea a răspuns și el pentru GSP.RO: "Stoichiță, tu ți-ai ales drumul de ieri, nu ești de-al nostru!"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
khal_37
khal_37  •  02 Februarie 2017, 00:15
Postat de ortega pe 01 Februarie 2017, 23:05

*** , *** ? *** ...

Ești prea stupid și prea prost sa-l judeci ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ortega
ortega  •  01 Februarie 2017, 23:05

*** , *** ? *** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează