FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMANIA

"Regele" și-a caracterizat urmașul » Stanciu nu l-a impresionat pe Hagi! Unde mai are de lucrat mijlocașul Stelei

Articol de GSP - Publicat luni, 28 martie 2016 21:29

Nicușor Stanciu, 22 de ani, a jucat primele meciuri pentru România, cu Lituania și Spania, și a impresionat pe toată lumea, fiind cel mai bun "tricolor".

Hagi a vorbit despre Stanciu, cel care a purtat numărul 10 la națională, și spune că încă nu este impresionat de mijlocașul Stelei.

"Acum, Stanciu a ajuns la maturitate pentru că s-a călit la un club important, care vrea să câștige toate meciurile. El ne-a arătat că este în formă, și fizic, și mental. În timpul meciului, lui îi ies mai toate. Este un jucător dinamic și vede bine poarta. Stanciu are personalitate și este un jucător care poate decide meciul, pentru că își asumă riscuri.

Momentan, nu pot spune că sunt impresionat de el. Stanciu este puțin egoist și îi place să șuteze la poartă. În plus, are și pasă bună, dar nu foarte bună. El e un mijlocaș bun și poate deveni foarte bun doar dacă va continua pe drumul acesta. Totuși, este îmbucurător că avem un fotbalist cu «apucături» de decar", a spus Hagi la DolceSport. 

"Mai avem jucători talentați. Mai avem fotbaliști care pot da naționalei și mai multă valoare, și mai multă personalitate. Ar trebui să căutăm la națională mai mulți jucători tehnici" Gică Hagi 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (89)
ottonelu
ottonelu  •  29 Martie 2016, 11:03

Majestate, sa ajungă Micul Print măcar la valoarea actuala a supusului Stanciu, după care mai vedem. LOL

vasglo
vasglo  •  29 Martie 2016, 09:01

Ce Stanciu, Ianis va fi urmasul lui Hagi, "acel numar zece", si la propriu si la figurat!..-:)

439542782916624
Ervin Elias  •  29 Martie 2016, 08:54

Gicuță tată,ai perfectă dreptate cu Stanciu.Ce-ar fi să te ocupi personal de el PARTICULAR?AR FI O EXPERIENȚĂ UNICĂ LA ROMÂNI.Apoi încă România nu are un Dobrin sau Hagi la mijloc....Stanciu, Ady Popa și ....BUMBA DE LA HAPOEL TEL-aVIV AR FI O SOLUȚIE EXTRAORDINARĂ....Merită încercați toți împreună. Veți fi surprinși!Hai Puișor...încercare!

Vezi toate comentariile (89)
Comentează