FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONFLICT

Reghe continuă contrele cu Iordănescu: ”E o nebunie! Sîntem cumva în Rwanda?”

Articol de GSP - Publicat joi, 28 ianuarie 2016 19:08

Laurențiu Reghecampf, antrenorul Stelei, a vorbit despre posibilitatea de a fi suspendat după ce a interzis jucătorilor săi să răspundă convocării la echipa națională.

”N-a fost numai decizia mea, a fost una de comun acord. FRF ar trebui să ne suspende pe toți de la Steaua! Nu cred însă că se va întîmpla asta. Nu au pentru ce să îi suspende pe jucători”, a spus Laurențiu Reghecampf la DigiSport.

Antrenorul a răspuns și declarațiilor lui Anghel Iordănescu, care susține că Steaua a lăsat să se înțeleagă că ar putea impune jucătorilor să se retragă de la națională: ”Nu putem pune clauze în contract ca jucătorii să nu meargă la națională. E o nebunie! Sîntem în Rwanda, unde se plictisește regele și în minutul 60 se bat penalty-uri? Nu există așa ceva”.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (52)
vasglo
vasglo  •  29 Ianuarie 2016, 10:43
Postat de valiro pe 29 Ianuarie 2016, 09:54

Tu ai impresia ca vorbesti cu familia ta? Cauta in regulamente si vezi ce inseamna echipa reprezentativa. Orice echipa care reprezinta Romania si e formata din jucatori romani. Asta e in Turcia. Si ca sa intelegi exact, "Echipa Nationala" e doar un nume generic, numele oficial este "Echipa Reprezentativa"

Sefu', in mintea ta sunt confuzii grave, dar mai grav e ca te incapatanezi sa sustii ceva ce nu cunosti sau nu poti intelegi! Intra pe wiki si ai sa vezi ca numele oficial este: "Echipa națională de fotbal a României", iar "Echipa națională de fotbal a României este prima reprezentativă a României și se află sub controlul Federației Române de Fotbal." O echipa reprezentativa poate fi "echipa reprezentativa de fotbal/handbal a Liceului X", ori "echipa reprezentativa a echipelor din Liga 1" (asta se afla acum in Turcia" si nu "Nationala Romaniei, respectiv "echipa reprezentativa de fotbal a Romaniei), "echipa reprezentativa de oina a armatei romane" , etc... Acum ai inteles?? Dupa ce te-am luminat, reciteste tu art. 69 si 84, si vezi ca se vorbeste si se scrie numai despre ECHIPA(E) NATIONALA(E)....

valiro
valiro  •  29 Ianuarie 2016, 09:54
Postat de travka pe 29 Ianuarie 2016, 09:16

prostea, tu intelegi ce e aia echipa nationala si selectionata divizionara? sau trebuie sa iti explic ca la ***?

Tu ai impresia ca vorbesti cu familia ta? Cauta in regulamente si vezi ce inseamna echipa reprezentativa. Orice echipa care reprezinta Romania si e formata din jucatori romani. Asta e in Turcia. Si ca sa intelegi exact, "Echipa Nationala" e doar un nume generic, numele oficial este "Echipa Reprezentativa"

valiro
valiro  •  29 Ianuarie 2016, 09:25
Postat de vasglo pe 29 Ianuarie 2016, 09:05

1. FIFA are norme/reguli aplicabile tuturor fotbalistilor, indiferent de nationalitate, ca altfel ar fi discriminare! Numai FRF face discriminare intre jucatorii romani si cei straini! Daca e asa de "tare" Regulamentul FRF si "bate" regulile FIFA, ma intreb, de ce Iordanescu nu a convocat si jucatori romani care joaca la cluburile din strainatate?.... 2. Chiar si asa, discriminatoriu cum este el acum, Regulamentul FRF (Art. 69 si Art. 84) vorbeste de prezentarile jucatorilor la ECHIPA(E) NATIONALA(E), ori acum toata lumea stie ca la susa din Turcia participa o oarecare selectionata divizionara care a decis sa plece in vacanta in afara calendarului FIFA-:)

Se vede ca nu ai citit art 69. Te ajut , vezi punctul 3: Articolul 69 – Refuzul prezent ă rii la echipa na ţ ional ă 1 Juc ă torul român care a fost convocat la stagiile de preg ă tire ş i la jocurile unei echipe na ţ ionale ş i care nu se prezint ă la data ş i locul convoc ă rii va fi sanc ț ionat cu suspendare de la 4 la 8 jocuri. În perioada cât dureaz ă convocarea, el nu are dreptul s ă joace la echipa sa de club, în caz contrar echipa sa fiind sanc ţ ionat ă cu pierderea jocurilor respective prin forfait. 2 Sanc ț iunea ar ă tat ă la alin. 1 de mai sus se aplic ă ș i juc ă torului care, dup ă prezentare, p ă r ă se ş te locul de cantonament f ă r ă permisiunea persoanei îndrept ăţ ite s ă o acorde. 3 În cazul juc ă torilor str ă ini sunt aplicabile dispozi ţ iile Regulamentului FIFA privind statutul ş i transferul juc ă torilor.

Vezi toate comentariile (52)
Comentează