FOTBAL  »  NATIONALA  »  STEAUA

Reghe, replică acidă: "Vine şi vorbeşte după un meci care nici nu ştiu unde s-a jucat"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 octombrie 2016 13:15

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul Stelei, a avut o replică acidă pentru Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, care a declarat că naţionala României trage după ea fotbalul românesc pentru că echipele de club nu au performanţe în cupele europene.

"Domnul preşedinte ar trebuie să ştie că fară echipele din campionat nu se poate. Eu nu vreau să intru într-o polemică cu el. El vorbeşte după un meci contra Kazahstanului, care nici nu ştiu unde s-a jucat şi care s-a terminat 0-0. Steaua şi Astra reprezintă România în cupele europene aşa cum pot, la nivelul nostru.

Domnii care se ocupă de fotbalul românesc nu au făcut nimic ca să ajute fotbalul, să scădă taxele şi impozitele pentru cei care investesc. În schimb, ies în faţă cu tot felul de lucuri mărunte. Pe mine mă motivează astfel de declaraţii.

Noi ne bucurăm dacă România se califică la turneele finale. Este un lucru pozitiv. Jucători noştri participă la turnee finale şi sunt văzuţi în întreaga lume", a spus Reghecampf la conferinţa de presă de azi. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
nebraska
nebraska  •  19 Octombrie 2016, 14:58

Face campanie pentru mop pseudoantrenorul!

papa_poulette
papa_poulette  •  19 Octombrie 2016, 14:27
Postat de crotalie pe 19 Octombrie 2016, 14:04

La meciul cu elvetienii vom in tribune fi circa 5000 de fcsbisti sa privim cubul amplasat si e bine. Am avut si avem cea mai principala galerie. Hei, hei!

Ți-au dat *** ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1045286738821635
Dani Corban  •  19 Octombrie 2016, 14:26
Postat de lapusneanul pe 19 Octombrie 2016, 14:01

FRF e de stat ? hahahahahaha

Nu e de stat? Ia, deschide-ţi tu o firmă care face acelaşi lucru şi încearcă să concurezi cu FRF. Se poate? Unde e concurenţa? Cine le măsoară competenţele şi cine îi sanctionează? Pe piaţa liberă, privată, dacă o firmă nu performează, alta îi ia locul, există concurenţă, nu monopol. FRF-ul este stat în stat. Ăştia sunt vameşii supremi. Primesc procent din drepturi TV, procent din bilete, procent din contractele de marketing, procent din pariuri sportive, din orice! Îi vămuiesc pe toţi. Are voie cineva să ofere aceleaşi servicii şi să le ia locul? Niciodată. Dar ai dreptate, nu sunt de stat. Sunt o firmă privată care a crescut datorită calităţii serviciilor, s-au zbătut pe piaţa liberă până au reuşit...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează