FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Remiză pentru România U17 într-un amical cu selecționata similară a Scoției! Rednic și Dănciulescu au văzut superexecuția lui Moldoveanu

Articol de GSP - Publicat marti, 25 august 2015 21:53

Sub privirile atente ale lui Mircea Rednic și Ionel Dănciulescu, România U17 a remizat cu selecționata similară a Scoției într-un meci amical, scor 1-1.

Scorul a fost deschis de oaspeţi, care au transformat un penalty prin Watson.

Robert Moldoveanu a înscris golul tricolorilor dintr-o foarfecă de excepție înainte de pauză.

VEZI VIDEO

Iată echipa României:

D. Vlad (CS U Craiova) - Gîrjoabă (Interstar Sibiu), Pădureț (Dinamo), Dima (Dinamo), Podină (ACS Poli) - Boboc (Viitorul), Wieland (Ingolstadt) - Ganea (Rapid), Dragomir (Arsenal), Micovschi (Genoa) - Moldoveanu (Dinamo)

Scoția: McAdams - Bowers, Meredith, Baur, Gallacher (cpt.) - Barjonas, Bell (75 McAllister) - Watson, Burt, Middleton - Morrison (61 Aitchison).

3 meciuri la Syrenka Cup

Reprezentativa tricoloră va rămîne în cantonament pînă la finalul lunii cînd va pleca în Polonia pentru a participa la a 30-a ediție a ”Syrenka Cup”.

Acolo, pe 1 septembrie, de la ora 11:00 (12:00 ora României) va întîlni Norvegia în primul meci. Pe 3 septembrie va întîlni Suedia sau Luxemburg, iar pe 5 septembrie un alt adversar, în funcție de deznodămîntul grupei noastre și al celeilalte din care fac parte Polonia, Georgia, Cipru și Belgia.

Reprezentativa Under 17 a României va juca, în perioada 24-29 octombrie 2015, în calificările pentru UEFA Under 17 Euro 2016, ce va fi găzduit de Azerbaijan.

”Tricolorii” fac parte dintr-o grupă alături de Ungaria (gazda turneului de calificare), Georgia și Slovacia. La Turul de Elită, ultima rundă înaintea turneului final, se califică primele două clasate din fiecare grupă plus 5 din 13 ocupante ale locurilor 3.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  26 August 2015, 16:45

Dar pe diamantul , inegalabilul, superjucatorul....Janis - fecior de vita nobila, de ce bre nea antrenoru, nu l-ai chemat, e prea bun si ii punea pe baieti la umbra ?

roberica
roberica  •  26 August 2015, 07:35
Postat de turbozero pe 26 August 2015, 07:23

hahaha ce executie? un luft care din greseala a intrat langa bara... samertx esti cam euforic? ai consumat ceva? scotia e o gluma de echipa(ca nationala noastra) la toate nivelele.. ce executie.. ce gol de efect.. din cauza voastra ca va excitati la titlurile bombastice din fitzuica asta(si aialalta) nu vom avea jurnalism sportiv niciodata

*** alert :D cica luft

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

turbozero
turbozero  •  26 August 2015, 07:23

hahaha ce executie? un luft care din greseala a intrat langa bara... samertx esti cam euforic? ai consumat ceva? scotia e o gluma de echipa(ca nationala noastra) la toate nivelele.. ce executie.. ce gol de efect.. din cauza voastra ca va excitati la titlurile bombastice din fitzuica asta(si aialalta) nu vom avea jurnalism sportiv niciodata

Vezi toate comentariile (5)
Comentează