FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Replică acidă a lui Iordănescu pentru Reghecampf » Tata Puiu nu l-a uitat nici pe Mutu, pe care l-a ironizat

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 decembrie 2015 22:28

Anghel Iordănescu i-a dat replica lui Laurențiu Reghecampf, după ce antrenorul Stelei a declarat că nu va da jucători echipei naționale pentru cantonamentul tricolorilor în vederea pregătirii Campionatului European din 2016.

"Este dreptul lui să comenteze așa cum își dorește. Ceea ce știu eu este că acest turneu este aprobat de Comitetul Executiv. Mai știu că fotbalul românesc are nevoie de aceste turnee, selecția pentru Campionatul European începe cu primul cantonament de pregătire al naționalei.

Și în ultimul rînd, probabil, că domnului Reghecampf nu i s-a explicat că convocarea la echipa națională aduce pentru fiecare jucător, pe club, în jur de 27.000 de euro. Probabil că el mizează doar pe banii pe care îi investește domnul Becali", a declarat Iordănescu, conform Dolcesport.

"Mutu și-a încheiat contractul azi și a anunțat că se întoarce și că vrea la Euro? Este binevenit. Dar să joace, să vedem unde va juca. Să aleagă o echipă din România. Dacă alege o echipă din Italia, Spania, Barcelona, Real... M-aș bucura și ar fi foarte ușor pentru mine. Dacă nu, să joace oriunde, și în România" Anghel Iordănescu

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
talpaiadului
talpaiadului  •  14 Decembrie 2015, 04:46
Postat de alexbibirica1 pe 13 Decembrie 2015, 23:39

tata chicken sa sune la csa ... sa convoace jucatori pt "nationala" de la mapn,ca deh....e genereal.

Ai dreptate, nea cascheta asta ar trebui sa lase in pace valorile fcsb-ului, el fiind general. Tridentul de aur Chipciu-Adi Popa-Papp nu ar trebui sa se injoseasca acceptand convocarea umilului tata chicken. Ei sunt mult prea buni pentru nationala Romaniei, care nu merita ajutata atat timp cat fcsb-ul este persecutat de catre armata. Acesti jucatori emblematici ar trebui de fapt sa fie inrolati in nationala Albaniei, tara de bastina a atoatestiutorului si transhumantului becali, idolul tau si inger al luminii sau urs carpatin (nu s-a hotarat inca).

alexbibirica1
alexbibirica1  •  13 Decembrie 2015, 23:42
Postat de nebraska pe 13 Decembrie 2015, 23:41

Te pui cu gigistii?:)))Ala ia suta pe luna pentru postat.

bai lali ... ia suna-l ma pe tata chicken si spune-i sa-i convoace la nationala pe jucatorii asociatiei din tg mures si pe cei ai celor lui ionut negoita,castigatorii cupei marbella ! :)

nebraska
nebraska  •  13 Decembrie 2015, 23:41
Postat de valiro pe 13 Decembrie 2015, 23:17

O sa ramai surprins, dar nu prea are bani Steaua... Ei plang dupa suporteri, de ce crezi ? Ca aduceau ceva bani...

Te pui cu gigistii?:)))Ala ia suta pe luna pentru postat.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează