FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECŢIONER

Revenirea lui Piţurcă e lăudată de toată lumea. Săndoi: "E cel mai potrivit!"

Victor Piţurcă are ca obiectiv calificarea la următoarele 3 turnee finale
Victor Piţurcă are ca obiectiv calificarea la următoarele 3 turnee finale

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 15 iunie 2011 18:44

Revenirea lui Victor Piţurcă pe banca echipei naţionale e privită cu ochi buni de oamenii din anturajul reprezentativei.

Selecţionerul de la Under-21, Emil Săndoi, a vorbit la Radio.GSP.ro despre numirea lui Piţurcă pe banca tehnică a României, spunînd că acesta este cel mai potrivit pentru a duce naţionala la turneul final din 2012.

"Mă bucur că a fost ales iarăşi Piţurcă. E soluţia optimă pentru această reprezentativă. Am avut o relaţie bună cu el şi în precedentul său mandat. Sînt convins că poate scoate maximul de la această echipă, sînt convins că poate duce echipa României la baraj. Am mare încredere în el şi în jucătorii tineri pe care i-am antrenat la juniori. Dar avem nevoie şi de şansă pentru că nu depinde numai de noi această calificare", a spus Emil Săndoi.

Victor Piţurcă a fost confirmat astăzi în funcţia de selecţioner al României, urmînd să semneze contractul săptămîna viitoare.

Ascultă AICI online Radio.GSP.ro!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
sorinescu
sorinescu  •  15 Iunie 2011, 22:25

tulaiii ! acu vreo 2 ani asteptam cu sufletul la gura sa plece de la nationala... si acum e salvatorul ???? ofofofffff....

gicu5
gicu5  •  15 Iunie 2011, 21:00

E laudat de toate lumea? Va rog sa nu fiti si voi INCOMPETENTI!!! E destul ca FRF-ul atinge noi culmi ale INCOMPETENTEI cu aceasta alegere! Cred ca nu are rost sa-i urmati! Thank you!

ligax
ligax  •  15 Iunie 2011, 19:39

Foarte bine, asta e, vom vedea....

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close