FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRANŢA - ROMÂNIA, 5 SEPTEMBRIE, ORA 22:00, TVR 1

Ribery, doar rezervă cu România? Vezi ce echipă vrea să trimită în teren Domenech!

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 septembrie 2009 00:00

Ultimele informaţii care au trecut barierele fortăreţei de la Clairefontaine sînt îmbucurătoare pentru suporterii români. Conform L'Equipe, Raymond Domenech intenţionează să-l lase rezervă pe Frank Ribery în meciul de sîmbătă şi plănuieşte o linie de 3 alcătuită din Anelka, Gourcuff şi Henry în spatele unicului vîrf, Karim Benzema.

Atacantul lui Real Madrid, nici el creditat cu foarte multe şanse la titularizare luni, i-a luat faţa lui Andre - Pierre-Gignac şi pare sigur de un loc în primul 11 pe Stade de France. Oficialii Federaţiei Franceze se tem că Ribery, revenit recent după o accidentare, nu va putea face faţă la două meciuri de mare intensitate într-un interval de numai 4 zile şi se gîndesc să-l menajeze pe mijlocaşul lui Bayern în perspectiva duelului cu Serbia de miercuri.

Echipa posibilă a Franţei contra României:
Lloris - Sagna, Gallas, Abidal sau Escudé, Evra - L. Diarra, Toulalan sau A. Diarra - Anelka sau Gignac, Gourcuff, Henry sau Malouda - Benzema.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
 •  05 Septembrie 2009, 10:43

Nu cred ca va juca Ribery in prima repriza nu poate juca 90 de min si Franta va avea probleme in aparare daca in centru vor fi Abidal si Gallas

 •  05 Septembrie 2009, 01:24

Singurul nostru noroc e ca e antrenor domenech.Ca altfel ne dadeau 4-5 la ce echipa au.Parerea mea e ca daca era alt antrenor decat domenech ne bateau si cu a treia echipa.Si aia e mai valoroasa decat noi.Asa cu domenechmai avem o sansa.Conteaza mult daruirea ptr ca sa fim seriosi fara mutu suntem praf in atac.Eu l-as baga pe goian ca poate prindem un corner si da gol.echipa care as baga-o eu:coman-sapunaru,goian,chivu,Rat-Max Nicu,Radoi,Ghioane,Mara-Mazilu,Marica.

 •  04 Septembrie 2009, 21:57

Oricare din acesti jucatori ai frantei e mai bun decat cel mai bun de la noi,asa ca nu avem nici o sansa...Pacat ca nu avem antrenor,jucatori buni sunt in Romania,dar pacat ca nu sunt convocati...Fortzza Dinamo.... PS:Un pronostic 4-0

Vezi toate comentariile (13)
Comentează