FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONVOCARE

Riposta suburbană a lui Șumudică, după ce Cornel Dinu a criticat convocarea lui Alibec la națională: "Are nevoie de foarte mult fond de ten să își acopere petele de pe față"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 22 septembrie 2016 22:22

Marius Șumudică i-a răspuns lui Cornel Dinu, după ce acesta a criticat convocarea lui Denis Alibec la echipa națională, pentru meciurile cu Armenia și Kazahstan.

"Cine a contestat convocarea lui Alibec la națională? Pot eu să vorbesc vreodată, să contrazic eminența cenușie Cornel Dinu?

Îl respect, știe foarte mult fotbal și nu îmi permit să îi spun nimic. Este un om extraordinar, un om care știe foarte mult fotbal și care are nevoie de foarte mult fond de ten să își acopere petele de pe față", a spus Marius Șumudică la finalul meciului dintre Astra și ASA.

Denis Alibec face parte din lotul provizoriu convocat de Christoph Daum pentru "dubla" cu Armenia și Kazahstan, din preliminariile Campionatului Mondial din 2018.

"Dacă ne gândim că la Munchen se serbează Oktoberfest, cred că s-a mers pe criteriul greutății acumulate din cârnați și bere! Cred că este singurul criteriu de selecționare al acestor jucători." Cornel Dinu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
1062432440466057
Cojocariu Iosif  •  23 Septembrie 2016, 11:33

Cand te iei de toti si esti prezentat in mediul fotbalistic drept desteptul sef,asteapta sa rada si, ,bufonii''de tine.Uneori cu citatele cate se potrivesc temei,ca nuca in perete,atinge penibilul semidoctismului...elevat...:))))

437475809767997
Vasile Coca  •  23 Septembrie 2016, 11:12

@PetrisorAmuza,poate vrei sa ne amuzi cand spui ca era numit procurorul pentru justetea opiniilor sale....Facu-se dreptul pe locurile militienilor si de-alde Florea Dumitrache,baieti cu opt clase terminate greu,din admiratie ii spuneau asa...era si mai de respectat decat ar fi fost ,sa zicem ,avocatul...Cat despre justetea opiniilor lui ar trebui sa-l intrebi despre cum se facea pe vreme lui selectia la nationala si de ce nu a jucat Gicu Dobrin in Mexic....

valentinn10
valentinn10  •  23 Septembrie 2016, 07:32

Vita , ala are pete pe fata si nu din vina lui dar tu , *** le ai pe inima , petele, pe sulflet , moaca de tractorist nespalat , exista *** si ptr barbati , femeie ,ia si dati ca puti de la 1 km , raiosule.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează