FOTBAL  »  NATIONALA  »  ANGLIA - ROMÂNIA 1-0

VIDEO / EXCLUSIV Dumitru Dragomir, încântat de un „tricolor”: „Cel mai bun! Va fi vândut pe bani mulți, e fotbalist de Premier League”

România a cedat în fața Angliei, scor 0-1. Sursă foto: ImagoImages +14   FOTO
România a cedat în fața Angliei, scor 0-1. Sursă foto: ImagoImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 iunie 2021 21:42 / Actualizat duminica, 06 iunie 2021 22:38

Dumitru Dragomir (75 de ani), fostul președinte al LPF, a intrat în direct la GSP Live și a analizat partida amicală Anglia - România, încheiată cu victoria britanicilor, 1-0

România a pierdut amicalul cu Anglia de la Middlesbrough, scor 0-1. „Tricolorii” lui Mirel Rădoi s-au ridicat în multe momente la nivelul partidei contra unei echipe adverse alcătuită mai mult din rezerve, însă, în final, au capitulat. 

Dumitru Dragomir îi reproșează lui Rădoi că l-a înlocuit pe Deian Sorescu, unul dintre cei mai activi titulari, cu Tiberiu Căpușă, cel care a comis penalty-ul din care Anglia a deschis scorul.

Dumitru Dragomir: „Rădoi a făcut schimbarea din teribilism”

„Am jucat ca niciodată și am luat bătaie ca întotdeauna. Dacă nu-l schimba pe cel mai bun jucător, pe Sorescu, parerea mea e că nu luam bataie de la englezi! 

Căpușă o fi jucator trăsnet, dar, cu buletinul în mână daca îl întrebi cum îl cheamă, nu știe. Avea pulsul 300, poate îi stătea inima. Rădoi a făcut asta din teribilsm, să dovedească la toată lumea că numai el hotărește. Îl doare în pălărie pe Rădoi dacă îl dă afară. Rădoi are bani să trăiască încă două mii de ani”, a declarat Dragomir, la GSP Live. 

„Sorescu este o certitudine. E jucator de campionatul Angliei, are 23 de ani, dar are o vitalitate ieșită din comun, centrează bine, apare în fața porții, centrează în gura porții. Dacă mai învață să stea în teren ca fundaș, se va vinde cu bani mulți”, a mai spus Dragomir. 

Rădoi nu le are cu schimbările, nu le ghicește, trebuie să mai învețe meserie. Nu are de unde să stie. Și Lucescu mai are de învățat, și Iordănescu, și Pițurcă. Înveti toată viața. La ultimele patru meciuri a fost neinspirat. Să nu spunem altceva. 

Mi-a plăcut portarul. A jucat bine si Cicâldău, Hagi și Budescu au jucat și ei bine. A jucat bine și Nedelcearu, mai bine decât Chiricheș. Chiriches ar trebui să joace în fața fundașilor centrali - Dumitru Dragomir

FOTO Imagini spectaculoase din meciul Anglia - România 1-0

+10 FOTO

Citește și alte știri despre naționala României:

FOTO Anglia - România 1-0 » Nu ne-am făcut de râs! „Naționala” lui Rădoi, prestație onorabilă la 4 zile de la rușinea cu Georgia

Mirel Rădoi a atins încă un record negativ rușinos: „Și care e întrebarea?!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
talpaiadului
talpaiadului  •  08 Iunie 2021, 01:42
Postat de romeverest pe 07 Iunie 2021, 11:23

Sorescu ar trebui sa nu citeasca astfel de declaratii pentru ca nu il asteapta un viitor luminos !! Pe cine pune ochii Mitica, se stinge repede !! Acum cativa ani ne spunea despre Chiriches si Gardos ca sunt mai buni decat Pique si Ramos si iata unde au ajuns !!

Parca de-aia n-au confirmat Chiriches si Gardos, ca au citit ce a spus Dragomir. Sa fim seriosi, amandoi au avut in primul rand ghinion cu accidentarile.

talpaiadului
talpaiadului  •  08 Iunie 2021, 01:35

Dragomir a avut dreptate in tot ce a spus. Si mai trebuia mentionat si Camora care a jucat foarte bine. Iar Sorescu, da, a jucat excelent in prima repriza si nu trebuia schimbat, dar de acolo pana a avea valoare de Premier League e cale lunga...

romeverest
romeverest  •  07 Iunie 2021, 11:23

Sorescu ar trebui sa nu citeasca astfel de declaratii pentru ca nu il asteapta un viitor luminos !! Pe cine pune ochii Mitica, se stinge repede !! Acum cativa ani ne spunea despre Chiriches si Gardos ca sunt mai buni decat Pique si Ramos si iata unde au ajuns !!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează