FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - BOSNIA 4-1

Căpitanul Nicolae Stanciu, după ce România a retrogradat în Divizia C: „Înseamnă că acolo ne este locul”

Nicolae Stanciu
Foto: Imago
Nicolae Stanciu Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 26 septembrie 2022 23:45 / Actualizat marti, 27 septembrie 2022 00:47

România a obținut o victorie de orgoliu în fața Bosniei, scor 4-1, dar a încheiat pe ultimul loc grupa și a retrogradat un nivel în Liga Națiunilor. Nicolae Stanciu, căpitanul „tricolorilor” în Giulești, a analizat partida. 

„O victorie mai mult pentru moralul nostru după ce s-a întâmplat în iulie. Pur și simplu la aceste meciuri oficiale le-am dorit să le câștigăm pe ambele. În Finlanda meritam să câștigăm. Am vorbit foarte mult despre ceea ce trebuie să facem la aceste meciuri și în general la echipa națională. Mă bucur că am reușit să câștigăm astăzi. 

Despre faptul că am retrogradat în urna a 3-a a Ligii Națiunilor, sincer înseamnă că atât am meritat anul acesta. Acolo ne este locul, dacă acolo suntem. Nu ne rămâne decât să avem acceași atitudine din meciurile cu Finlanda și Bosnia și să ne calificăm la Campionatul Eurpean. 

Nu vreau să vorbesc despre ceea ce s-a întâmplat, nu am fost nici în martie nici în iunie. Nu am dreptul să vorbesc, pentru că nu știu ce s-a întâmplat”, a declarat Stanciu la Digi Sport. 

Vreau să-i felicit pe băieți pentru atitudinea avută în aceste două meciuri. Am avut meciurile sub control, trebuia să câștigăm și în Finlanda. Le mulțumesc fanilor, care au fost extraordinari. Îmi doresc ca de la anul, când începem campania, să fie alături de noi. Punctul de plecare a fost meciul din Finlanda. S-a văzut o îmbunătățire a jocului, a relațiilor de joc. 

Aceste două meciuri au schimbat impresia. Nu știu dacă l-am convins pe Mister să rămână, dar din 2016, de când am debutat la națională, s-au schimbat cinci antrenori, nu e ușor. Îmi doresc ca Mister să rămână mult alături de noi

- Nicolae Stanciu, căpitan România

+18 FOTO

Clasamentul final din grupa României

Echipă GolaverajPuncte
1. Bosnia8-811
2. Finlanda8-68
3. Muntenegru6-67
4. România6-87

VIDEO Florin Gardoș, după România - Bosnia 4-1: „Variantele pentru a-l înlocui pe Edward Iordănescu sunt foarte puține”

Citește și alte știri despre echipa națională: 

Imaginile care n-au fost arătate la TV: bosniacii și românii din gruparea „Uniți sub Tricolor” s-au încăierat în Giulești!
România - Bosnia
Imaginile care n-au fost arătate la TV: bosniacii și românii din gruparea „Uniți sub Tricolor” s-au încăierat în Giulești!
Gică Hagi a scanat marea problemă a echipei naționale: „E un singur lucru care trebuie lucrat. Cine nu rezistă să stea acasă!”
ROMÂNIA - BOSNIA
Gică Hagi a scanat marea problemă a echipei naționale: „E un singur lucru care trebuie lucrat. Cine nu rezistă să stea acasă!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează