FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - FINLANDA 2-0

ROMÂNIA - FINLANDA 2-0 // Cui i-a dedicat Manea primul gol la "națională": "Când eram mic aveam tricoul lui, iar acum îmi dă sfaturi"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 05 iunie 2018 22:46

România a câștigat amicalul cu Finlanda, 2-0, iar Cristi Manea a marcat primul gol al partidei.

Fundașul dreapta de 20 de ani a vorbit despre meci și a dezvăluit că primește  sfaturi și de la Cristi Chivu. 

"Sper să marchez și în cele oficiale. Contează mai puțin dacă marchez eu, contează să câștige naționala. Nu e ușor să știi că alții sunt în vacanță, dar când vii la națională, nu mai contează nimic. Vii cu inima deschisă.

Sunt foarte bucuros că i-am făcut acest cadou lui Bogdan Lobonț. Merita să își incheie cariera așa.

Mister Contra ne motivează foarte mult, ne cere să fim agresivi și să dăm totul. Este cea mai mare onoare să joc pentru România!

Când eram mic aveam tricoul lui Cristi Chivu, iar acum suntem prieteni. Îmi dă mereu sfaturi și vorbim prin mesaje. A fost mereu lângă mine, la bine și la rău.

Și cu Bogdan Lobonț sunt prieten. E unul dintre cei mai buni prieteni de la lot. Am noroc că am lucrat cu Hagi, Dan Petrescu și Contra. Încerc să învăț cât mai multe", a declarat Cristi Manea la Pro X.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
observator_federal
observator_federal  •  05 Iunie 2018, 23:38

Frumos golul lui Manea! De fapt, frumoasă acțiunea lui ăla - cum îl cheamă, că în articol nu scrie despre el - Mitriță, parcă... A progresat mult Mitriță (eh, ce să zic, mare fotbalist, putea Gigi să-l ia de la italieni înaintea ca oltenii să-l răscumpere, dar a ezitat...) dar singura lui șansă ca presa să-l laude ar fi să meargă la Fîcîsîbî.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează