FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - FINLANDA 2-0

ROMÂNIA - FINLANDA // VIDEO Bogdan Lobonț, după ultimul lui meci: "Mamă, mamă!" » Trăirile dinaintea jocului și următoarea mutare: "Nu sunt un om secretos"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 05 iunie 2018 22:25

Bogdan Lobonț a fost în centrul atenției la victoria obținută de România, scor 2-0, în amicalul contra Finlandei. La final, "Pisica" și-a încurajat mai tinerii colegi. 

"Fotbaliștii au fost actorii principali în această seară, ei au obținut victoria. A fost o seară plină de emoție. Mă gândeam înaintea meciului «Mamă, mamă, nici la debut nu am avut asemenea emoții».

Jucătorii naționalei au o calitate umană extraordinară. Sunt sigur că vor face lucruri mărețe împreună. Au început să muncească așa cum trebuie. Asta este strada cea bună. Avem o grupă dificilă în Liga Națiunilor. Cu Muntenegru am avut meciuri nebune, în sensul rău, în preliminariile trecute. Nici Lituania nu trebuie subestimată", a declarat Lobonț imediat după meci. 

 

Pasul următor al carierei

Lobby nu duce lipsă de oferte și, cel mai probabil, va urma o carieră pe banca tehnică în Italia. 

"Este o etapă importantă din viața mea. Sunt pregătit să fac pasul următor. Deocamdată mă bucur de această seară minunată. De mâine o să-mi așez gândurile și voi analiza toate ofertele pe care le-am primit. Nu sunt un om secretos. Cartierul general va rămâne probabil în Italia",  a declarat Lobonț la TV Pro X.

Vezi și: Video, foto și cronica meciului România - Finlanda, 2-0!

Florin Prunea, reverență la retragerea lui Lobonț » 3 "tricolori" remarcați cu Finlanda

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
dora
dora  •  06 Iunie 2018, 09:35

Ar fi trebuit sa intre titular si sa apere macar 10 minute. A fost bine si asa. Apropo, cred ca ar mai fi putut apara un an-doi prin Liga 1. La Dinamo, de ce nu...

balauru48
balauru48  •  06 Iunie 2018, 08:38
Postat de steaua1986forever pe 05 Iunie 2018, 23:34

Mai lasa-le mai prietene, pe bune, a fost un portar modest, fara fizic, cu rezultate zero la Nationala si modeste pe la echipele de club,. Crescut de Corvinul, furat de Copos la rapid pe niste afaceri extrem de dubioase, vandut la suprapret prin Vest, a stat la Ajax 4 ani accidentat timp in care a fost imprumutat de 2 ori la dinamo, 1 an la Fiorentina unde era al 4-lea portar, apoi iar la dinamo, din 2009 pana in 2018 a fost al 5-lea portar al Romei, ultimul meci jucat de el a fost acum vreo 4 ani, cand a fost rezerva printr-un amical. In afara de "marile trofee" cu rapid si dinamo si un campionat castigat din spital la Ajax, nu prea are cu ce sa se "laude". Bine, pentru niste "specialisti" asa mari ca tine probabil astea sunt chestii formidabile. Da, a fost un jucator acceptabil comparabil cu ce avem acum in tara, dar la nivel mondial a fost ......cel mult mediocru.

Hai ca incet-incet devii mai prost ca valahul. :))

valyomanyd
valyomanyd  •  06 Iunie 2018, 07:58
Postat de bisisica. pe 06 Iunie 2018, 02:48

Prost rau slujitorule. Ce inseamna cu rezultate zero la nationala? Ce vroiaI sa dea goluri? Care portar roman a avut "rezultate " la nationala ? Vandut la suprapret in Vest ? De aia il platesc aia de la AS Roma la 40 de ani ? Petardele oierului infractor sunt vandute la suprapret de aia dupa un an ii vand aia unde vad cu ochii sa limiteze pierderile

Sa fii atent la toate comentariile respectivului..El nu are niciodata un cuvant de lauda la adresa fotbalistilor , fosti sau actuali, sau antrenorilor care nu au evoluat la Steaua / Fcsb..

Vezi toate comentariile (11)
Comentează