FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - FINLANDA 2-0

ROMÂNIA - FINLANDA // VIDEO Florin Prunea, reverență la retragerea lui Lobonț » 3 "tricolori" remarcați cu Finlanda

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 05 iunie 2018 22:18

România s-a impus în amicalul contra Finlandei, meciul de retragere al lui Bogdan Lobonț, scor 2-0, iar Florin Prunea a ținut să își felicite "camaradul".

...despre retragerea lui Lobonț: "E un moment prin care trecem toți fotbaliștii. Este un moment greu, dar la cum îl știu sigur va începe treaba repede. Este un jucător care merita mult mai mult. A făcut parte dintr-o generație foarte ghinionistă. Avea o viteză de reacție extraordină, un plasament foarte bun și niște reflexe fantastice. Îmi amintesc când a venit la Dinamo. A intrat imediat în poartă, apoi a ajuns direct la echipa națională",  a declarat Prunea la TV Digi Sport. 

 

...despre jocul României: "Echipa națională leagă rezultatele. Avem un alt concept, o altă așezare. Se vede că actualul selecționerul cunoaște jucătorii.

Bancu, Băluță și Mitriță sunt jucători care aduc un plus echipei naționale. Viitorul se anunță strălucit. Vor urma meciurile pe puncte și avem nevoie de încredere. Suntem pe drumul cel bun".

Vezi și: Video, foto și cronica meciului România - Finlanda, 2-0!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
195381267953695
Lee Sarb  •  05 Iunie 2018, 23:12

Domnule Prunea, ma scuzi ca te deranjez, dar ești un pic pe lângă. În primul rand Lobont când a ajuns la Dinamo, normal ca s-a dus acolo pt ca știa ca se duce ca titular, iar în al 2lea rand, el nu a ajuns direct la echipa nationala odată cu transferul la Dinamo. Îți amintesc ca el juca pt echipa națională încă din perioada în care era fotbalist la Rapid. În rest, toate bune!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează