FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - FINLANDA

ROMÂNIA - FINLANDA // VIDEO+FOTO Lobonț ovaționat de un stadion arhiplin la retragere » Mesaje emoționante, plachete și lacrimi

FOTO: Facebook +6   FOTO
FOTO: Facebook

Articol de - Publicat marti, 05 iunie 2018 22:36

Bogdan Lobonț (40 de ani), unul dintre cei mai buni portari din istoria "naționalei", s-a aflat astăzi la ultimul meci ca fotbalist: amicalul România - Finlanda 2-0 de la Ploiești. 

Înaintea fluierului de start, în fața a 14.000 de oameni, a avut loc un moment special dedicat portarului.

Pe tabela stadionului "Ilie Oană" au rulat mai multe mesaje-video emoționante pentru Lobonț, de la foști coechipieri precum Francesco Totti, Daniele De Rossi sau Cristi ChivuGoalkeeper-ul a urmărit mesajele de la centrul terenului, alături de familia lui, soția și cei doi copii. 

Lobby a primit o plachetă omagială din partea oficialului delegat de AS Roma cu această ocazie, Federico Balzaretti. Mesajul clubului italian a fost: "Calitatea umană și profesionalismul te-au evidențiat în acești 9 ani petrecuți împreună. Roma va fi mereu casa ta". 

Fostul portar al lui Dinamo și al Rapidului s-a adresat fanilor și s-a îmbrățișat cu ceilalți "tricolori": "Mulțumesc familiei mele, care a fost mereu alături de mine. Vreau să vă invit să jucăm acest meci împreună, să fiți și voi pe teren cu noi. Să jucăm meciul împreună, cum le-am jucat pe toate celelalte și cum le vom juca pe următoarele de acum înainte. Hai România! Vă îmbrățișez pe toți".

Startul meciului l-a găsit pe bancă, cu ochii în lacrimi la vederea mesajului desfășurat la tribuna a 2-a pe o pânză imensă: "21 de ani pentru tricolor! Mulțumim, Bogdan Lobonț, îngerul păzitor!".

85
de meciuri a jucat Lobonț la echipa națională

În minutul 87, la 2-0 pentru România, Cosmin Contra a decis să-l trimită pe Bogdan în locul lui Tătărușanu, în aplauzele întregului stadion. La 40 de ani, "Pisica"  a purtat banderola de căpitan la ultimul meci.

 

Citește și: Șefii Romei au venit și ei la Ploiești: "Nu puteam lipsi"

 
Lobonț ovaționat de un stadion arhiplin la retragere

Lobonț ovaționat de un stadion arhiplin la retragere Mesaje emoționante, plachete și lacrimi: https://www.gsp.ro/fotbal/nationala/romania-finlanda-foto-lobont-ovationat-de-un-stadion-arhiplin-la-retragere-mesaje-emotionante-plachete-si-lacrimi-541130.html

Publicată de Gazeta Sporturilor pe 5 Iunie 2018

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  05 Iunie 2018, 22:54

Ultimul portar de clasă al naționalei României.

sakamoto
sakamoto  •  05 Iunie 2018, 22:37

Viatza lunga si fericita Bogdan Lobontz!

mariuss72
mariuss72  •  05 Iunie 2018, 22:05
Postat de kwd2015 pe 05 Iunie 2018, 21:31

Un portar bun. Sau aproape bun Nu a fost top. Ca vor dinamovistele sa il faca idol..... ok. Dar n a fost avion....

Ai inceput bine...pe urma a iesit fecesebeanul din tine si a stricat totul :)))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează