FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - BOSNIA 4-1

VIDEO EXCLUSIV „Ar fi o nebunie totală să facem asta! Nu vreau să mai văd acel circ” » Reacție categorică despre viitorul lui Iordănescu

Articol de GSP - Publicat marti, 27 septembrie 2022 09:41 / Actualizat marti, 27 septembrie 2022 10:30

Deși România a retrogradat în Liga C din Nations League, selecționerul Edi Iordănescu are parte de sprijinul lui Ciprian Marica.

  • România a încheiat pe ultimul loc grupa 3 și a retrogradat în Liga C. În ediția următoare, „tricolorii” le vor avea printre posibilele adversare pe Luxemburg sau Insulele Feroe
  • Pentru prima dată în istoria naționalei, România a încheiat o grupă preliminară pe ultimul loc!

Fostul atacant al naționalei a vorbit la GSP LIVE despre posibila demitere a lui Edi Iordănescu și spune că actualul selecționer ar trebui să continue, considerând că acesta a reușit să formeze un nucleu la națională.

Propunere pentru viitorul României: „Dacă se întâmpla asta, vom avea succes”
ROMÂNIA - BOSNIA 4-1
Propunere pentru viitorul României: „Dacă se întâmpla asta, vom avea succes”

VIDEO Ciprian Marica e categoric: „Ar fi o nebunie totală să o luăm de la început”

„Aș spune ca Edi să rămână. Ca orice selecționer, Edi are nevoie de puțin timp. Să o iau de la început cu un alt selecționer... Mi se pare că și-a format un nucleu acum. Pare că a înțeles cum stă treaba.

Ar fi o nebunie totală să o luăm de la început cu un alt selecționer. Ar fi o nebunie să ne rugăm de câte un antrenor. Și așa nu prea avem de unde a alege. Nu aș vrea să mai văd circul din trecut, când președintele s-a dus pe la mai mulți antrenori. 

Poate Boloni era o soluție mai bună, dacă se mergea pe un obiectiv mediu. FRF a mers pe un obiectiv intermediar, rapid. Dar asta e. Acum, pare că naționala ți-a dat o speranță aseară. Aș vrea să rămână Edi, pentru continuitate. 

El și-a asumat un obiectiv, dar nu i-a ieșit. Acum e la mâna FRF. Dacă schimbăm antrenorul, ai garanția că găsim unul mai bun? Ți se pare că vrea toată lumea să vină la națională?”, a spus Ciprian Marica la GSP LIVE.

Burleanu e de 8 ani la FRF. Vi s-a părut că a avut un plan? Nu va rămâne nimic după el. Toate planurile lui au fost un eșec
- Ciprian Marica

Clasamentul final din grupa României

Echipă GolaverajPuncte
1. Bosnia8-811
2. Finlanda8-68
3. Muntenegru6-67
4. România6-87

Citește și: 

Reacția lui Panduru, când credea că nu mai e în direct » A fost deranjat de dialogul cu Stoichiță

Dragomir, ironic după retrogradarea României în Liga C: „Operație reușită, pacientul e mort”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (11)
francklin67
francklin67  •  27 Septembrie 2022, 15:19

Ai luat vreo diurna de la FRF ca sa fii Pro?

gilos
gilos  •  27 Septembrie 2022, 12:14

Edi, beizadeaua lui tata puiu, a reusit contraperformanta sa retrogradeze nationala dintr-o grupa cu Bosnia, Finlanda si Muntenegru. Ce dovada mai vreti pentru incompetenta acestui impostor ? Pe Boloni de ce nu l-ati pastrat ? Omul ceruse timp, dar Stoichita a vrut musai performanta in Liga Natiunilor ! Uite performanta : locul 4 si retrogradarea ! Afara cu beizadeaua incompetenta ! Jos cu pilangii ! Rusine familiei Iordanescu, impostori-profitori, ahtiati dupa functii si bani ! PS Juniorul-rasfatat-baiatul-lui-tata nu stie ce e aia DEMISIA DE ONOARE

VanBasten
VanBasten  •  27 Septembrie 2022, 11:32

Marica sa arunce prosopul daca e atat de stiutor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează