FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U23

CORESPONDENŢĂ DIN JAPONIA Mirel Rădoi pregătește două schimbări pentru meciul cu Coreea de Sud » Mutările preconizate de GSP

România își continuă aventura olimpică în fața Coreei de Sud / foto: Raed Krishan +49   FOTO
România își continuă aventura olimpică în fața Coreei de Sud / foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat sambata, 24 iulie 2021 07:34 / Actualizat sambata, 24 iulie 2021 09:15

Mirel Rădoi va opera, probabil, doar două modificări în echipă cu Coreea de Sud, pentru că nici oferta de pe bancă nu e generoasă. Boboc și Sefer în locul lui Fl. Ștefan și Valentin Gheorghe ar fi mutările preconizate. Atacantul Rapidului a înviorat echipa în mitanul secund cu Honduras. 

A fost epuizant meciul cu Honduras, jucătorii au terminat sleiți de puteri primul joc de la Olimpiadă, dar timpul nu așteaptă. Iar pentru selecționer soluțiile de pe bancă nu sunt chiar de clasa întâi, așa că, în linii mari, echipa se va păstra și contra Coreei de Sud, duminică. Maximum două schimbări se anunță în primul "11". 

Va începe jocul, probabil, Boboc în flancul stâng, iar Fl. Ștefan, schimbat la pauză cu Hondurasul fiindcă și-a terminat resursele după 45 de minute, va rămâne rezervă. 

De asemenea, Sefer ar urma să apară din start, în locul lui Valentin Gheorghe.

Rădoi, în sfârșit FERICIT: „Telefonul a fost inundat de mesaje! Jucătorii au demonstrat ceva”
Honduras - România 0-1
Rădoi, în sfârșit FERICIT: „Telefonul a fost inundat de mesaje! Jucătorii au demonstrat ceva”

Sefer a impresionat cu Honduras

Asta și pentru că atacantul rapidist și-a făcut simțită prezența în cele 35 de minute cât a jucat cu americanii. A expediat singurele două șuturi pe poartă ale României, a fost activ și a însemnat un element de destabilizare pentru defensiva adversă în rarele ocazii când am ieșit din carapacea defensivă.

"A fost o victorie grea, ne-am sacrificat, fiecare, să câștigăm, am avut probleme, dar am fost uniți și le-am depășit. Știam că va fi greu la lot, dar nu chiar așa de dificil. E o mare bucurie că sunt aici. Cu Hondurasul am încercat să pun în practică ceea ce mi-a cerut Mister, să fiu creativ, să am personalitate. La primul șut pe poartă ar fi trebuit să trag mai repede, iar celui de-al doilea i-a lipsit un plus de forță", a punctat Sefer pentru frf.ro.

A fost o fază lucrată la antrenamente cea de la golul cu Honduras. Mi-am propus să duc mingea exact pe cadrul porții, iar de acolo să o împingă cineva în plasă, un coleg, un adversar. Și a ieșit bine! -  Andrei Ciobanu, mijlocaș România

Cele mai tari imagini din Honduras - România 0-1:

+45 FOTO

Rezumatul VIDEO al meciului Honduras - România 0-1:

Citește și alte știri despre naționala României:

VIDEO Debutul la Tokyo l-a sufocat: „Nu știam cum să-mi revin, ei m-au ajutat”

De ce s-a dus Mirel Rădoi la Tokyo?! Remus Răureanu: „Ce selecționer mai face asta? De ce nu a lăsat pe alții la o competiție de mâna a 3-a?”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
ovidiu1
ovidiu1  •  24 Iulie 2021, 14:37

De Coreea de Sud am auzit la Campionatul Mondial, sunt profesionisti, foarte dedicati, sa vedem ce face echipa de carton a Romaniei cu ei. Sper sa fiu contrazis in privinta cartonului de un rezultat bun. Cu Radoi cumparant masini de sute de mii de euro, nu cred.

badeadorian
badeadorian  •  24 Iulie 2021, 13:43

Un egal contra Coreei de Sud ar fi foarte bun . Meciul este mult mai greu decat a fost cel cu Honduras .

legendavisinie
legendavisinie  •  24 Iulie 2021, 13:32

Sefer a jucat foarte bine, ar fi normal să fie titular.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează