FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MUNTENEGRU 0-0

ROMÂNIA - MUNTENEGRU 0-0 // Nu mai impresionăm pe nimeni! Destăinuirea făcută de Savicevic lui Belodedici: "Mi-a zis că nu i-a plăcut echipa noastră"

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 septembrie 2018 09:16

România a început cu stângul Liga Națiunilor și a remizat pe propriul teren cu Muntenegru, scor 0-0, într-o partidă în care "tricolorii" au avut om în plus din minutul 77.

Miodrag Belodedici s-a întâlnit la Ploiești cu fostul său coleg de la Steaua Roșie Belgrad, Dejan Savicevic, care acum e președintele Federației din Muntenegru și i-a spus românului că nu i-a plăcut naționala noastră.

"L-am felicitat pentru rezultat (n.r. pe Savicevic). Bine, mi-a spus că nu prea a văzut la noi jucători care poate să joace unu contra unu aşa periculoşi, nu i-a plăcut echipa noastră.

Şi mi-a spus că de la ei au lipsit patru jucători care, dacă erau, puteau să câştige. Ce trebuie să facem? Să dăm gol şi ei să nu ne dea gol. Ştie toată lumea ce trebuie să facem", a declarat Miodrag Belodedici.

Citește și: Cu ce e Contra peste Daum? 3 concluzii dureroase după România - Muntenegru 0-0

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
994137367437142
Nicu Cosmin  •  08 Septembrie 2018, 16:38

Las'ca e bine pana nu ne elimina echipe din Luxemburg. S-a intamplat deja? :)

marius.bxl
marius.bxl  •  08 Septembrie 2018, 13:31

O declaratie recenta facuta de mongolezi .ei au declarat ca le e frica de selectionata romaniei

lobbyone
lobbyone  •  08 Septembrie 2018, 12:49

Ce surpriza , nationala noastra e pamant de flori . Lasa ca am vazut ca Dinu Gheorghe il scoate vinovat pe Anton care a jucat 20 de minute :)))))))))) In niciun caz esecurile totale ce se numesc chiriches , stanciu , keseru sau chipciu .

Vezi toate comentariile (8)
Comentează