FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MUNTENEGRU 0-3

VIDEO EXCLUSIV Porumboiu, revoltat de o imagine de la România - Muntenegru: „E un impostor!”

Sus, Răzvan Burleanu (stânga) lângă Savicevic, omologul lui Muntenegrean / foto: Imago Images
Sus, Răzvan Burleanu (stânga) lângă Savicevic, omologul lui Muntenegrean / foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 iunie 2022 21:15 / Actualizat miercuri, 15 iunie 2022 21:51

România - Muntenegru 0-3 » Adrian Porumboiu, 71 de ani, l-a atacat pe Răzvan Burleanu, șeful FRF, și a făcut o paralelă între acesta și omologul lui din Muntenegru, Dejan Savicevic, din 2004 președintele Federației de la Podgorica.

Burleanu și Savicevic au stat unul lângă celălalt pe stadionul Giulești, unde marți seara naționala României s-a făcut de râs, pierzând cu 0-3 în fața Muntenegrului. Porumboiu a comentat pe seama imaginilor cu cei doi președinți.

Axa Dîncu - Puiu - Burleanu îi decide soarta lui Edi Iordănescu! Stoichiță se delimitează de selecționer
România - Muntenegru 0-3
Axa Dîncu - Puiu - Burleanu îi decide soarta lui Edi Iordănescu! Stoichiță se delimitează de selecționer

VIDEO. Adrian Porumboiu, la GSP Live: „Burleanu e un impostor!”

„Imaginea fidelă despre acest meci e cea în care apar cei doi președinți de Federație. Savicevic e un nume imens din fotbalul mondial, iar alături de el e un impostor, președintele FRF. Dați poza și vedeți un rânjet de un securist de tip nou! Orice comentariu facem de-aici înainte e de prisos. 

Savicevic a reprezentat ceva, e fotbalist de fotbalist. Ăsta al nostru e vai mama... Aici să ne oprim și să vedem de ce joacă așa cum joacă ai noștri. Burleanu i-a ucis pe toți, ne-a ciuruit pe toți. O țară atât de mică, o populație cât Suceava, ne-a învins. Despre ce vorbim?! Restul e o amețeală de doi lei. 

Ca orice școlit de la securitatea nouă, Burleanu are un bagaj de 300 de cuvinte și prostește lumea cu ele! Suntem proști cu toții, de fapt! Ce fotbal să avem cu un asemenea impostor? Niciodată nu ne revenim cu el. Securitatea a murit, trăiască noua securitate!”, a declarat Porumboiu la GSP Live.

+27 FOTO

Spre deosebire de Burleanu, președintele FRF fără o carieră însemnată de fotbalist, șeful Federației de Fotbal de la Podgorica este un nume uriaș al sportului rege.

Dejan Savicevic, mijlocaș ofensiv la Steaua Roșie Belgrad și AC Milan în anii '90, are 13 trofee în palmares, între care Liga Campionilor cucerită în 1994 cu AC Milan.

Ionel Ganea, categoric: „Iordănescu să continue în altă parte, nu aici!”
ROMÂNIA - MUNTENEGRU 0-3
Ionel Ganea, categoric: „Iordănescu să continue în altă parte, nu aici!”
VAR-ul a funcționat parțial în Giulești » Faza la care „tricolorii” au cerut penalty a fost verificată
ROMÂNIA - MUNTENEGRU 0-3
VAR-ul a funcționat parțial în Giulești » Faza la care „tricolorii” au cerut penalty a fost verificată

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
Barbanta
Barbanta  •  16 Iunie 2022, 14:57

Porumboiule☝️ Ai uitat cate golaneli ai facut???? Vrei sa-ti deschid DOSARUL???? ATÂTEA MECIURI M AI ARBITEAT,NU MAI VORBESC DE PRIETENUL TAU CRACIUNESCU???? Ati avut norc ca☝️ Atunci erau fotbaliști ⚽️ si nu se vb de marsaviile care faceau oamenii in negru???? Dar☝️ Cu stangul nu pot,cu dreptul nu dau,si cu capul nu stiu???? Ce poti să le faci altceva☝️???????? Astazi fotbalul este o afacere,iar tu Nea Adi de ce nu ai mai bagat in fotbal???????????????? ACUM TE DA I COCOS???????????????? Nu ii mai certa pe toti☝️ De pe margine toti vă da ti cocodi...cu gaina⚽️ E GRELE ☝️????????

gazistu
gazistu  •  16 Iunie 2022, 11:13

" Savicevic e un nume imens din fotbalul mondial, iar alături de el e un impostor, președintele FRF. Dați poza și vedeți un rânjet de un securist de tip nou! " DESCRIEREA LUI PUR SI SIMPLU!

gigelos
gigelos  •  16 Iunie 2022, 10:03

A avut dreptate , ne-a ciuruit ! Desi , tinand cont de alegerile de anul acesta , lumea fotbalului e multumita , relaxata , au votat pt ei chiar si Viitorul , FCSB , Hagi , Popescu , Argaseala , cei ce au fost inlaturati sunt adevaratii meseriasi ai acestui sport : Lupescu , Chivu , Lucescu etc . Dar acesti domni se descurca linistit in fotbalul adevarat .Pacat !

Vezi toate comentariile (17)
Comentează