FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MUNTENEGRU, AZI, 21:45, GSP.RO, PRO TV

ROMÂNIA - MUNTENEGRU // Andrei Vochin explică schimbările lui Contra și critică fanii scandalagii: "Jucătorii suferă din cauza a 10-15 iresponsabili"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 septembrie 2018 21:08

Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu la FRF, a comentat cele două schimbări importante pregătite de Cosmin Contra pentru duelul cu Muntenegru din această seară: Keșeru în locul lui Țucudean și Maxim în locul lui Budescu.

"Azi, la 18:30, Cosmin a anunțat titularii, atunci s-a hotărât. Așa a văzut el la antrenamente în ultima perioadă. Chiar și azi dimineață am avut un antrenament ușor, de 30-40 de minute, terminat cu faze fixe. Atunci a fost ultima lui impresie, probabil că gândește și în perspectiva meciului cu Serbia. Oricum, există varianta ca Budescu să fie titular în Serbia", a spus Vochin, la TV Telekom Sport. 

Echipa de start a României: Tătărușanu - R. Benzar, Chiricheș, Săpunaru, Bancu - Stanciu, Pintilii - Chipciu, Al. Maxim, Mitriță - Keșeru
Rezerve: Pantilimon, Fl. Niță, Toșca, M. Bălașa, Budescu, Țucudean, Cr. Manea, T. Băluță, Rotariu, P. Anton, Drăguș. Ad. Stoian
Antrenor:
Cosmin Contra

Oficialul federal i-a criticat pe suporterii care au creat incidente la meciurile naționalei, probleme în urma cărora meciul cu Muntenegru se desfășoară cu porțile închise.

  • Totul a venit după un joc cu Grecia din preliminariile EURO 2016. România a reușit să obțină amânarea pedepsei la o partidă cu Finlanda (1-1) din aceleași calificări, dar penitența a fost reportată pentru Liga Națiunilor.

"Din cauza a 10-15 iresponsabili, suferă jucătorii, suferă 10-15.000 de ploieșteni. Nu e normal, dar jucătorii trebuie să treacă peste orice fel de barieră și impediment", a declarat Andrei Vochin, la TV Telekom Sport 

CONTEXT: În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
138672209828437
Gelu Oanca  •  08 Septembrie 2018, 08:56

Uitativa, rezervele sunt mult mai bune decat titularii.

gtn5
gtn5  •  08 Septembrie 2018, 08:40

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2danutz2
2danutz2  •  08 Septembrie 2018, 08:14

Ce aer de intelectual avizat are dl. Voichin, are si ziarul L'equipe la vedere, un adevarat cunoscator al fotbalului si al limbii franceze! Pacat ca de vreo 20 de ani nu mai vedem vreun mondial, de mirare cu atatia cunoscatori! Eu ii numesc lipitori, pentru asta sunt acolo, exclusiv pentru bani

Vezi toate comentariile (11)
Comentează