FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - NORVEGIA 1-1

ROMÂNIA - NORVEGIA 1-1 // Note GSP: cel mai slab „tricolor” și MVP-ul cu nordicii

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 octombrie 2019 08:52

România a terminat la egalitate cu Norvegia, 1-1, în preliminariile EURO 2020, după ce a fost egalată în minutul 90+2. 

Jucătorii lui Cosmin Contra au avut o evoluție slabă în prima repriză, fiind dominați în multe momente de norvegieni. După pauză, „tricolorii” au jucat mai bine, dar au căzut pe final, când au fost egalați. 

Alex Mitriță, mijlocașul ofensiv de 24 de ani al lui New York City FC, a fost omul meciului. „Piticul” a marcat singurul gol al nostru, după o acțiune individuală, și a pus pericol constant la poarta adversă. Acesta a primit nota 9 din partea Gazetei Sporturilor, cea mai mare din caseta tehnică. 

Atacantul George Pușcaș, omul care a ratat un penalty la 0-0, a fost considerat cel mai slab „tricolor”. Vârful lui Reading a luat nota 5. 

ROMÂNIA - NORVEGIA 1-1 // Note GSP: cel mai slab „tricolor” și MVP-ul cu nordicii

Cosmin Contra, selecționerul României, a primit 6, în timp Lars Lagerback, antrenorul Norvegiei, a fost notat cu 7. 

CLASAMENTUL ACTUALIZAT ÎN GRUPĂ

EchipăMeciuriGolaverajPuncte
1. Spania819-520 
2. Suedia818-915 
3. România817-814
4. Norvegia813-10 11
5. Insulele Feroe84-233
6. Malta82-183

Citește și: 

Cosmin Contra își pregătește ieșirea?! Cum a răspuns la întrebarea: „Plecați chiar dacă ne calificăm la baraj?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
doubleti
doubleti  •  16 Octombrie 2019, 10:54
Postat de cuviosul_pafnutie pe 16 Octombrie 2019, 10:40

Bancu-care nu e fundas propriu-zis- era depasit mereu din preluare, de adversari dar Nedelcearu a dublat bine! Dar pe atac-ca de obicei-a jucat bine!

Bancu care nu e fundas de meserie s-a achitat bine de sarcini ca de fiecare data. Pentru cei care nu inteleg de ce este ales Bancu este faptul ca el are mare capacitate de efort, un travaliu impresionant. De remarcat ca dupa minutul 60, Bancu nu a mai pierdut niciun duel pe partea lui.

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  16 Octombrie 2019, 10:40
Postat de doubleti pe 16 Octombrie 2019, 10:32

Dati jos ochelari de cal si citeste cifrele InStat. Acolo nu exsita dubiu. Cel mai bun de pe teren Mitrita. Si chiar daca nu erau aceste cifre, un suporter obictiv ar fi vazut acelasi lucru. Mitrita, singurul jucator care a contat. In momentul in care a fost scos de pe teren norvegieni s-au descatusat pentru au putut urca si cu fundasii mai sus. Asta imi aduce aminte de un meci de la CM `90, cand in meciul cu Camerun, la scorul de 0-0 Nea Imi l-a scos de pe teren pe Hagi, iar imediat camerunezii ne-au dat 2 goluri. Bancu a fost imperial pe partea stanga, chiar daca impresia a fost ca a fost depasit se dataoreaza lipsei de dublaj din partea mijlocasilor la inchidere (Anton si Marin), dar de fiecare data a revenit. Tine cont ca pe partea dreapta a lor, norvegienii erau ce mai solizi. Toti mari specialisti au fost de parere ca Bancu a aavut o misiune foarte dificila ieri de care s-a achitat cu succes. Si revin... datele InStat o confirma.

Bancu-care nu e fundas propriu-zis- era depasit mereu din preluare, de adversari dar Nedelcearu a dublat bine! Dar pe atac-ca de obicei-a jucat bine!

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  16 Octombrie 2019, 10:35
Postat de fabius_2014 pe 16 Octombrie 2019, 09:44

" Alexandru Mitriță a fost, de departe, cel mai bun jucător al României contra Norvegiei. O arată nu doar faptul că a reușit să marcheze golul nostru în partida cu nordicii, ci și mai multe aspecte ale analizei făcute pe cifrele InStat. În primul rând însă, cifrele generale. Indexul total îl arată pe fotbalistul lui New York City drept omul meciului de departe pentru naționala noastră, fiind singurul cu prefixul 3 în indice (368). Este urmat de Ciprian Tătărușanu (292) și de Nicușor Bancu (269). La coada clasamentului îl regăsim nu pe George Pușcaș, așa cum mulți se așteptau după ratarea penalty-ului, ci pe Romario Benzar (229) și Mihai Bordeianu (226) " . Fanatik Astea sunt cifrele obiective.

In prima repriza toti erau ca speriati de bombe!Posesie:63-37 pentru norvegieni!Dar a fost si un avantaj ca am avut spatii de contraatac!Golul este"opera"lui Mitrita in totalitate:a recuperat mingea la centrul terenului-"furandu-i-o" adversarului- la un aut-si s-a dus determinat pana la marginea careului de 16 advers,unde a sutat ca un fotbalist,nu ca Stanciu sau Andone!IarBenzar si Bordeianu intr-adevar au fost cei mai slabi!Benzar a fost momaie la golul lor-oricum se stia ca nu exceleaza la jocul de cap-iar Bordeianu...Dupa ce a iesit Anton nu am mai avut un inchizator de Doamne ajuta!Si s-a vazut!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează